سلامت خانواده

ایران در جایگاه هشتم بازار حلال جهانی – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان غذا و دارو، حسین رستگر رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: در حالی که ایران به عنوان چهارمین تولیدکننده غذای حلال در جهان شناخته نشده است و در رتبه چهلم، ظرفیت های زیادی برای افزایش وجود دارد، تولید و صادرات این محصولات در کشور وجود دارد. این امر می تواند به تقویت اقتصاد ملی و افزایش صادرات غیرنفتی کمک کند.

وی به رشد جهانی بازار حلال اشاره کرد و گفت: محصولات حلال با استقبال فزاینده ای در سطح بین المللی مواجه است و بسیاری از کشورهای غیر مسلمان نیز وارد این بازار شده اند. به عنوان مثال، شرکت نستله بیش از 100 خط تولید محصولات حلال را در سطح جهان راه اندازی کرده است که نشان دهنده روند رو به رشد این صنعت است.

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال تاکید کرد: اگرچه ایران در زمینه غذای حلال رتبه پایین تری از آنچه که باید دارد، اما این امکان وجود دارد که با بهبود زیرساخت ها و توسعه سایر بخش های مرتبط از جمله داروسازی، مد و لباس و … گردشگری حلال، سهم بیشتری از آن به بازار جهانی دست یافته و جایگاه خود را تقویت کرده است.

وی همچنین عملکرد ایران در سایر بخش‌های بازار حلال از جمله دارایی اسلامی، گردشگری حلال و دارویی را به عنوان نقاط قوت برشمرد و تصریح کرد: ایران رتبه سوم مالی اسلامی، پانزدهم در گردشگری حلال و یازدهم در پزشکی را دارد. نشان داده است که با استفاده از ظرفیت های موجود می تواند در سایر بخش ها نیز رشد چشمگیری داشته باشد.

رستگار در پایان گفت: بازار حلال فرصتی طلایی برای توسعه اقتصادی است بین المللی شدن برند ایرانی است. باید از همه ظرفیت های کشور برای ارتقای جایگاه خود در این بازار ارزشمند استفاده کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا