ایرانی ها یک چهارم میانگین جهانی لبنیات مصرف می کنند

Alireza Raisi امروز در یک کنفرانس خبری با رسانه ها در پاسخ به سؤالی از خبرنگار Tasnim که “آیا وزارت بهداشت سالانه تحقیقات ویژه ای در مورد وضعیت شاخص های تغذیه ای کشور انجام می دهد؟” وی گفت: “تغذیه سهم بزرگی در سلامت مردم دارد و یکی از عوامل مؤثر در سوء تغذیه در کشور ، مصرف زیاد فست فود و غذاهایی است که دارای ارزش غذایی کم هستند.”
وی گفت: “برای افزایش دسترسی مردم به غذا ، هر سال یک سبد غذایی استاندارد را برای وزارت رفاه تعریف می کنیم.” این سبد همچنین به طور خاص برای مادران باردار و کودکان زیر پنج سال در نظر گرفته شده است. در طراحی این سبد ، به دلیل ارزش غذایی و قیمت کالاها ، سعی می شود گزینه های کمتری را برای غذاهای گران قیمت مانند گوشت ارائه دهد.
کشوری گفت که تغذیه ناسالم یکی از عواملی است که خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد.
وی همچنین به فعالیت های برخی از صفحات مجازی در زمینه تغذیه اشاره کرد که اطلاعات نادرست را منتشر می کند و می گوید: “اخیراً ، تحقیقاتی در مورد میزان ید در بدن مادران باردار انجام شده است ، که نشان می دهد کمبود ید در برخی از استان ها وجود دارد ، از جمله آذربایجان شرقی و غربی. این وضعیت به دلیل تجاوز به منزله افزایش یافته است.
معاون بهداشت معاون بهداشت در پاسخ به سؤال دیگری در مورد سرانه مصرف گوشت و لبنیات در کشور اظهار داشت: مصرف سرانه گوشت ، که باید روزانه حدود 70 گرم باشد ، اکنون به کمتر از 37 گرم رسیده است که این یک شاخص مهم و نگران کننده است. همچنین سرانه مصرف لبنیات در ایران کمتر از یک چهارم میانگین جهانی است. موضوعی که می تواند به دلایل مختلفی از جمله قیمت های بالا و سلیقه افراد مربوط شود.
پایان پیام/