سلامت خانواده

اگر هر روز کیوی بخورید برای بدن شما چه اتفاقی می افتد؟

به گفته سلامت جو ، علی رغم کالری کم آن ، کیوی منبع غنی فیبر ، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها است و این باعث می شود گزینه ای سالم و لذت بخش برای مصرف روزانه باشد. هر 100 گرم کیوی حاوی 83.2 میلی گرم ویتامین C است که حتی بیشتر از پرتقال است و تقریباً نیاز روزانه بدن به این ویتامین را برآورده می کند.

به گفته Euronews ، به گفته فلورانس پوژول ، متخصص تغذیه در پاریس ، ویتامین C در میوه کیوی به دلیل نوع پوست این میوه تا مصرف آن کاملاً حفظ می شود. وی توضیح می دهد: “پوست کیوی ویتامین C را از نور و هوا محافظت می کند ، زیرا این ویتامین به سرعت در تماس با نور و هوا از بین می رود.”

دانه های سیاه کوچک کیوی منبع غنی ویتامین E هستند و این میوه همچنین حاوی مس و ویتامین K است که به کند شدن روند پیری سلول ها کمک می کند. ترکیبات آنتی اکسیدانی کیوی با کاهش استرس اکسیداتیو ، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و برخی از انواع سرطان را کاهش می دهد.

کیوی به دلیل محتوای پتاسیم زیاد در کاهش فشار خون مؤثر است. مصرف روزانه دو تا سه کیوی می تواند خطر مشکلات عضلانی ، قلب و عصبی را کاهش داده و عملکردهای حیاتی بدن را بهبود بخشد.

علاوه بر این ، فیبر در کیوی به هضم بهتر کمک می کند و باعث می شود احساس پر شود. ویژگی ای که برای افرادی که به دنبال از دست دادن یا کنترل وزن هستند بسیار مفید است.

آیا ممنوعیت مصرف کیوی وجود دارد؟

با وجود مزایای قابل توجه کیوی ، برخی از افراد باید در مصرف این میوه مراقب باشند. به دلیل وجود اگزالات کلسیم ، این میوه ممکن است برای افرادی که سابقه سنگ کلیه دارند مناسب نباشد. همچنین ، در موارد نادر ، حساسیت به کیوی می تواند علائمی مانند قرمزی پوست ، حالت تهوع یا مشکلات تنفسی ایجاد کند. اگر این علائم را هنگام خوردن این میوه تجربه می کنید ، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

با این حال ، خوردن یک کیوی هر روز ، به خصوص در پاییز تا اوایل بهار ، یک روش ساده برای به دست آوردن ویتامین ها و فیبر بدن شما است. البته برای جلوگیری از تحریک معده ، توصیه می شود بیش از 3 کیوی در روز مصرف نکنید.

جالب است بدانید که تمام قسمت های کیوی ، از جمله قسمت گوشتی میوه ، دانه های سیاه سرشار از ویتامین E و حتی پوست (در صورت شستشو به طور کامل) ، می توان خورد.

در صبح ، کیوی شما را با ویتامین C خود تازه می کند و با سروتونین باعث می شود که شب راحت تر بخوابید. همچنین ، آنزیم های طبیعی این میوه به هضم بهتر غذا پس از وعده های غذایی کمک می کند.

نکاتی برای خرید و نگه داشتن کیوی

برای انتخاب کیوی تازه ، به پوست آن توجه کنید. پوست صاف و بدون چین و چروک نشانگر طراوت میوه است. اندازه کیوی ها واقعاً مهم نیست ، اما کیوی های نرم تر دارای طعم شیرین تر هستند و آنهایی که محکم تر تمایل دارند طعم ترش تری داشته باشند. از خرید کیوی هایی که بسیار نرم هستند ، خودداری کنید ، زیرا این نشان می دهد که آنها بیش از حد دوباره برگشته اند.

شما می توانید کیوی های ناشناخته را در دمای اتاق ذخیره کنید ، اما آنها را از سیب دور نگه دارید ، زیرا سیب می تواند روند رسیدن را سرعت بخشد. بهتر است کیوی های رسیده را در یخچال ذخیره کنید. این میوه ها برای چند هفته در یخچال تازه می مانند ، اما برای لذت بردن از طعم واقعی آن ، بهتر است شب قبل از مصرف کیوی ها را از یخچال خارج کنید.

اما کدام یک را باید بین کیوی سبز و زرد انتخاب کنیم؟ این کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد. کیوی زرد طعم شیرین تری دارد و سرشار از ویتامین C است ، در حالی که کیوی سبز با طعم ترش آن حاوی فیبر بیشتری است. هر دو گزینه های سالم و مغذی هستند.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا