سلامت خانواده

اگر این 5 علامت را دارید، هرگز پنیر نخورید

به گزارش آنلاین از سلامت نیوز، حتی اگر عاشق پنیر باشید; گاهی باید تجدید نظر کرد. آیا می دانستید 65 درصد از مردم در هضم لاکتوز مشکل دارند و این موضوع از زمان نوزادی برای آنها وجود داشته است؟ حتی اگر عدم تحمل لاکتوز یا حساسیت به آن ندارید. گاهی اوقات بدن شما به دلایل مختلف نمی تواند پنیر را هضم کند.

بدن همچنین فاقد برخی آنزیم های خاص است یا ممکن است به دلیل برخی بیماری ها و اختلالات گوارشی مکانیسم های ایمنی فعال داشته باشد. با این حال، به هر دلیلی، اگر بعد از خوردن پنیر متوجه عوارض جانبی شدید، حتماً باید برای مدتی پنیر را کنار بگذارید. در این قسمت علائمی را به شما می گوییم که نشان می دهد باید مصرف پنیر را کاهش دهید.

دهان شما متورم می شود، می سوزد یا خارش می کند

آلرژی به شیر گاو یکی از شایع ترین آلرژی های غذایی در بین جوانان است. اگر بعد از نوشیدن شیر متوجه خارش، سوزش یا تورم در اطراف زبان، گلو یا لب خود شدید، احتمالاً به آن حساسیت دارید. پروتئین موجود در پنیر ممکن است به آنتی بادی ها متصل شود و سیستم ایمنی را تحریک کند. سایر علائم حساسیت به شیر گاو عبارتند از:

خس خس سینه
کهیر
مشکلات تنفسی

گاهی اوقات این علائم خطرناک می شوند و نیاز به مراجعه سریع به پزشک دارند و در این شرایط متخصص ممکن است برای بهبود واکنش آلرژیک آنتی هیستامین تجویز کند.

احساس نفخ

اگر بعد از خوردن پنیر در معده خود احساس ناراحتی می کنید، مانند نفخ، معده یا اسهال، به احتمال زیاد بدن شما نسبت به شیرده مقاوم یا حساسیت پیدا کرده است که معمولاً 30 دقیقه یا دو ساعت پس از خوردن پنیر اتفاق می افتد. گرفتگی شکم و اسهال از دیگر علائم هشداردهنده است که باید مراقب آنها بود. این علائم نشان می دهد که بدن آنزیم لاکتاز که بتواند قند لاکتوز موجود در لبنیات را تجزیه و هضم کند، ندارد.

چین و چروک و پیری پوست

طبق مطالعات، هورمون های موجود در شیر ممکن است تولید سبوم را تحریک کنند که باعث چربی پوست، کثیفی در منافذ پوست و آکنه می شود. بنابراین اگر احساس می کنید که این مشکلات پوستی به دلیل رژیم غذایی است، سعی کنید مصرف پنیر خود را کاهش دهید تا ببینید آیا وضعیت شما بهبود می یابد یا خیر. بسیار مهم است که با یک متخصص پوست صحبت کنید و شرایط خود را برای او توضیح دهید تا ببینید به دلیل مصرف پنیر و لبنیات است یا چیز دیگری.

یبوست

طبق مطالعات انجام شده، لبنیات یکی از علل شایع یبوست است. در واقع، یک مطالعه در سال 2013 به این نتیجه رسید که یبوست در بسیاری از کودکان زمانی رخ می دهد که شیر گاو با شیر سویا جایگزین شود. پنیر یک ماده مغذی است؛ اما گاهی به دلیل وجود پروتئین عاملی برای کاهش حرکات روده است و چربی زیاد و فیبر کم موجود در آن باعث یبوست می شود.

سوء هاضمه

مطالعه دیگری در سال 2012 نشان داد افرادی که شیر گاو را از رژیم غذایی فرزند خود حذف کردند، رفلاکس اسید کمتری داشتند. اگر رفلاکس اسید و مقاومت به لاکتوز دارید، احتمالا بعد از خوردن پنیر دچار سوء هاضمه خواهید شد. به خصوص اگر مقدار زیادی از آن بخورید. دلیل آن فقط چربی بالای لبنیات نیست. بلکه عضله اسفنکتر در زمان استراحت اسید بیشتری را به سمت بالا می فرستد و این باعث سوء هاضمه می شود.

۲۳۳۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا