اِی نکاتی را برای کاهش کالری و وزن پایدار اعمال می کند

البته فقط “کالری و مصرف” همه چیز را توضیح نمی دهد. عوامل بسیاری از قبیل ژنتیک ، هورمون ها ، سن و بیماری ها نیز بر کاهش وزن تأثیر می گذارد.
-
پروتئین بیشتری مصرف کنید
-
این یک سیری طولانی تر ایجاد می کند و هوس ها را کاهش می دهد.
-
به حفظ عضلات و جلوگیری از بازگشت وزن کمک می کند.
-
منابع: تخم مرغ ، گوشت ، مرغ ، توفو ، آجیل ، دانه و حبوبات.
-
-
نوشیدنی های قندی را محدود کنید
-
مانند نوشیدنی ها ، آب میوه های صنعتی و کاکائو شیر.
-
کالری مایع مانند کالری جامد ثبت نمی شود و مصرف بیش از حد باعث پرخوری می شود.
-
-
آب کافی بنوشید
-
تمرین
-
تمرینات قدرت → حفظ عضلات و متابولیسم.
-
قلبی (پیاده روی ، شنا ، دویدن) ؛ سوزاندن چربی و سلامت عمومی.
-
مزایای دیگر: بهبود خلق و خو ، کاهش بیماری مزمن ، گسترش زندگی.
-
-
کربوهیدراتهای تصفیه شده و غذاهای فرآوری شده را کاهش دهید
-
مانند نان سفید ، برنج سفید ، شیرینی و بیسکویت.
-
آنها کم کلید و بالا هستند ، و اثرات منفی بیشتری بر هورمونهای اشتها ایجاد می کنند.
-
نکات ساده برای کاهش وزن
-
آگاهانه بخورید (غذا خوردن ذهن): با تمرکز روی هر نوع غرق و کاهش هوس
-
میوه ها و سبزیجات بیشتر: فیبر و فیبری بالا
-
ذخیره مواد غذایی سالم: وسوسه غذاهای کمتر ناسالم
-
آماده سازی وعده غذایی آماده: صرفه جویی در وقت و تغذیه سالم
-
حمایت اجتماعی: خانواده یا دوستان می توانند انگیزه را افزایش دهند
و در نتیجه:
کاهش وزن پایدار نیاز به کسری در بدن ، تغذیه سالم و ورزش منظم دارد. کیفیت مواد غذایی مهمتر از کاهش کالری است. با رعایت این اصول ، می توانید ضمن حفظ سلامت و انرژی جسمی ، وزن خود را کنترل کنید.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین