سلامت خانواده

اهمیت چراغ های تغذیه ای برای دانشجویان – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

عبدالعیم بهفار افزود: “راهنمای تغذیه ابزاری ساده و قابل درک برای همه بخش های جامعه است. سبز ، زرد و قرمز مصرف کننده را نشان می دهد که محصولات کدام محصول برای سلامتی بهتر است و باید کمتر مصرف شود. این شفافیت به خانواده ها ، به ویژه دانش آموزان ، در مورد تغذیه تصمیم می گیرد.

وی ادامه داد: مطالعات علمی نشان می دهد که رنگ های خاص می توانند بر طعم غذا تأثیر بگذارند و بر شکل گیری سلیقه ها تأثیر بگذارند. قرمز معمولاً با طعم های شیرین ، پرانرژی و سبز با طعم های طبیعی و سالم همراه است و این ابزار ساده می تواند ترجیحات غذایی کودکان و نوجوانان را به انتخاب های سالم تر هدایت کند.

بهفار تأکید کرد: مصرف بیش از حد قند و چربی های ترانس در کودکان می تواند خطر چاقی را افزایش دهد ، دیابت نوع 2 و مشکلات قلبی و مطالعات نشان می دهد که کودکانی که از نشانگرهای غذایی استفاده می کنند کمتر از 5 ٪ تا 5 ٪ از غذاهای پر آب و هوای بالا مصرف می کنند.

وی خاطرنشان کرد: شاخص نمک و چربی در راهنمای تغذیه به ویژه برای جلوگیری از فشار خون و بیماری های قلبی بسیار مهم است و کاهش مصرف نمک به 5 گرم در روز می تواند فشار خون را 5 تا 5 میلی متر جیوه کاهش دهد.

بهفر گفت: “سازمان غذا و داروی ، با همکاری تولید کنندگان و دستگاه های نظارتی ، سعی در استاندارد ، شفاف و دقیق داشته است تا مصرف کنندگان بدون نیاز به اطلاعات پیچیده علمی ، بهترین انتخاب را داشته باشند.”

وی تأکید کرد: مدارس و خانواده ها باید به لامپ تغذیه جدی توجه کنند و هر انتخاب سالم امروز سلامت فردا را تضمین می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا