اهمیت سلامت ساندویچ سرد در سفرهای گرما و تابستان

محمد رضا نصیری گفت: ساندویچ های سرد شامل موادی مانند پنیر ، گردو و خرما هستند و به دلیل عدم پخت و پز یا گرم شدن نهایی ، آنها در خطرات میکروبی متوسط تا زیاد قرار دارند ، بنابراین می توان نگهداری را در 2 درجه سانتیگراد و 2 درجه سانتیگراد نگهداری کرد. میکروب ها ، فساد سریع و حتی مسمومیت غذایی.
وی افزود: بازرسان سازمان غذا و دارو به طور مداوم در حال بازدید از ساندویچ های سرد در کارخانه ها و کارگاه ها ، کنترل کیفیت مواد اولیه ، نظارت بر تولید و بسته بندی و همچنین حفظ زنجیره سرد در حمل و نقل و اطلاعات کامل و دقیق محصول در مورد برچسب هستند.
رئیس دفتر غذا و داروی رئیس سازمان غذا و داروی ، توزیع و پذیرایی ، گفت: “هنگام خرید این محصولات ، مردم باید به بسته بندی سلامت ، مجوزهای بهداشتی و نگهداری در یخچال فروشگاه توجه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف ، به سازمان غذا و داروی گزارش می دهند.