اهدای بیش از ۲میلیون واحد خون در سال گذشته
به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، سرپرست معاونت اجتماعی سازمان انتقال خون و رئیس فدراسیون عمومی ورزش با امضای تفاهم نامه همکاری های خود را توسعه دادند. این تفاهم نامه با توجه به جایگاه و نقش ورزش در زندگی مردم و اهمیت تامین خون و فرآورده های آن به نمایندگی از سازمان انتقال خون و دکتر علی خلیلی به نمایندگی از فدراسیون ورزش های همگانی به امضای شهرام میرزایی رسید. سطح سلامت جامعه
میرزایی در این جلسه گفت: سازمان انتقال خون سال هاست با حمایت مردم کشورمان به اهدای خون داوطلبانه دست یافته است.
وی با اشاره به اهدای بیش از 2 میلیون و 327 هزار واحد خون در سال گذشته، گفت: سازمان انتقال خون سازمانی مردمی، خدمات گرا و حیاتی است و به دلیل سلامت محور بودن و بعد اجتماعی و مردمی فدراسیون ورزش همگانی انتظار می رود ظرفیت های این فدراسیون نقش بسزایی در ترویج فرهنگ اهدای خون به ویژه در بین بانوان و جوانان داشته باشد.
وی دستاوردها و افتخارات ملی و بین المللی سازمان انتقال خون و آمار بالای اهدایی در کشورمان را مرهون مشارکت مردم دانست و گفت: سازمان انتقال خون جنبه اجتماعی مهمی دارد و ضرورت آن باید در دل مردم احساس شود. افراد جامعه و در میان افکار عمومی. حدود دو سال است که معاونت اجتماعی در ساختار این سازمان مورد توجه قرار گرفته است و ایجاد این معاونت تاکنون دستاوردهای مهمی را به همراه داشته است که آن فعال سازی ظرفیت های مردمی، جوامع و سازمان ها و نهادهایی است که ظرفیت همکاری در قالب تفاهم را داشته باشد. نامه یکی از این دستاوردهاست.
سرپرست معاونت اجتماعی سازمان انتقال خون هر دو سازمان را سلامت محور خواند و افزود: شعار خون سالم در بدن سالم می تواند عنوان این تفاهم نامه باشد که الفبای خودمراقبتی و آغاز یک جامعه سالم
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، دکتر خلیلی رئیس فدراسیون ورزش های همگانی ضمن قدردانی از خدمات گسترده تخصصی و منحصر به فرد سازمان انتقال خون گفت: پیشرفت سازمان انتقال خون در دهه های پس از انقلاب و بویژه در سالهای اخیر نسبت به وضعیت قبل از آن در این زمینه بی نظیر و دستاوردهای آن افتخارآمیز و مثال زدنی است.
وی افزود: با توجه به گستردگی مخاطبان این فدراسیون و گستردگی آن در کل کشور و در راستای تحقق اهداف حاکمیتی فدراسیون ورزش های همگانی و ارتقاء و ارتقای سطح بهداشت عمومی، هرگونه فعالیتی که موجب سلامت و نشاط جامعه شود. مردم در راستای وظایف خود هستند. می دانیم و این تفاهم نامه نیز در این زمینه بسیار مهم است.
خلیلی افزود: ترویج روحیه تلاش برای سلامتی و ورزش در بین مردم ضروری است. زیرا ورزش اولین گام برای سلامتی پایدار و افزایش کیفیت زندگی است و افراد سالم اهداکنندگان بهتری برای خون و فرآورده های آن هستند و روحیه سخاوت و خدمت به همنوعان جزء اخلاق ورزشی محسوب می شود.
همچنین دکتر شریفی – مدیرکل دفتر جذب مشارکت های مردمی و همکاری های بین بخشی در این برنامه با اشاره به اهمیت همکاری و تعاملات دو سازمان در این تفاهم نامه گفت: توسعه همکاری ها و گسترش همکاری های متقابل تعامل و هم افزایی بخشی و استفاده از ظرفیت های علمی و آموزشی. فرهنگی و اجتماعی طرفین برای دستیابی به اهداف مشترک و استفاده بهینه از زیرساخت ها، امکانات، امکانات و ظرفیت های بالقوه طرفین از اهداف این تفاهم نامه است.
وی ابراز امیدواری کرد: با برنامه ریزی و هم افزایی در تسهیل فرآیند خونگیری و افزایش مشارکت ورزشکاران به ویژه بانوان در اهدای خون، تغییرات مناسبی در وضعیت اهدای خون بانوان و جوانان ایجاد شود.
همچنین ارتقای دانش و آگاهی و فرهنگ عمومی نسبت به ورزش همگانی و فرهنگ حیاتی اهدای خون داوطلبانه با برنامه های مشترک تبلیغی، فرهنگی، آموزشی و ورزشی در زمینه های مرتبط با مأموریت طرفین از دیگر برنامه هایی است که در این زمینه دنبال می شود. یادداشت