انجام 5 ٪ از آزمایشات پزشکی در کشور غیر ضروری است – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرگزاری مهر ، آلیزا رییزی ، روز شنبه 21 مه ، در دومین کنفرانس سالانه تأسیس شبکه آزمایشگاهی ، با اشاره به وجود زیرساخت های قابل توجه و ظرفیت های موجود در آزمایشگاه های کشور ، گفت: “متأسفانه با وجود این ظرفیت ها ، پراکندگی و عدم هماهنگی بین آزمایشگاه ها.
وی گفت: “آزمایشگاه نباید به عنوان جزایر مستقل عمل کند ، بلکه باید مطابق با یک شبکه منسجم و هدفمند باشد تا هم افزایی لازم را ایجاد کند.”
معاون بهداشت و درمان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: حداقل 5 ٪ از آزمایشات در کشور غیر ضروری است ، و افزود که الکترونیکی فرآیند کپی نیز آزمایش های غیر ضروری را افزایش داده است.
ریلی این موضوع را نشانه ای از عجیب و غریب در منابع بهداشتی توصیف کرد و تأکید کرد: نیازهای القایی در دارو و آزمایشگاه ها در حال افزایش است و امید است که این روند با اجرای یک برنامه پزشک خانواده کنترل شود.
معاون معاون بهداشت وزارت بهداشت ، با اشاره به رفتار سالانه حدود یک میلیارد آزمایش در کشور ، گفت: در حال حاضر ، بخش عمده ای از این خدمات توسط بخش خصوصی ارائه می شود که این نشانه مشارکت مناسب در این بخش است. اما همچنین انتظار می رود که با هماهنگی بیشتری سهم بخش دولتی را افزایش دهد.
کشوری پزشکان را به عنوان یکی از اصول اساسی طب بالینی توصیف کرد و در مورد کاهش این مهارت در بین نسل جدید پزشکان هشدار داد.
وی خاطرنشان کرد: با این حال ، پیشرفت وابسته به فناوری در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی ، دقت و سرعت تشخیص را افزایش می دهد ، اما نباید جایگزین دانش و قضاوت پزشکان شود.
معاون وزیر بهداشت بر لزوم استاندارد سازی فن آوری های مورد استفاده در آزمایشگاه ها تأکید کرد و افزود: دستگاه های پیشرفته نیاز به کالیبراسیون مداوم و استفاده نادرست از فناوری های مدرن ، به ویژه هوش مصنوعی توسط غیر متخصص ، می توانند مشکلات جدیدی را در سیستم بهداشت ایجاد کنند.
وی افزود: در آینده ، با پیشرفت پزشکی شخصی ، ساختار آزمایشگاه و خدمات پزشکی کشور دگرگون می شود و ممکن است به جای خانه های بهداشت جسمی ، خانه ها و خدمات بهداشتی دیجیتال را مشاهده کند. تالیمدینسن باشد
Raisi همچنین بر لزوم بهره برداری حداکثر از ظرفیت های آزمایشگاهی کشور تأکید کرد و گفت که علاوه بر توسعه تجهیزات ، باید به ارتقاء زیرساخت های حمل و نقل ایمن و فناوری اطلاعات در زمینه آزمایشگاه ها توجه ویژه ای شود.
وی با اشاره به وجود بیش از 6000 آزمایشگاه در کشور ، گفت: “این آزمایشگاه ها باید به پرونده سلامت الکترونیکی متصل شوند تا مدیریت و مدیریت یکپارچه و مؤثر امکان پذیر باشد.”
در پایان ، کشوری ضمن قدردانی از تلاش جامعه آزمایشگاهی کشور در هنگام رویارویی با بیماری همه گیر کرونا ، از عملکرد آنها در این مقطع تاریخی ستایش کرد.