امکان پایش دقیق و مستمر مواد غذایی در کشور

مهدی پیرسالی ، در کنفرانس جهانی ایمنی مواد غذایی ، گفت که سازمان غذا و دارو در زمینه ایمنی و نظارت مواد غذایی نقش دارد و افزود که این سازمان از زیرساخت های تخصصی و فنی برای نظارت بر کل تولید مواد غذایی و زنجیره تأمین استفاده می کند.
وی افزود: سازمان غذا و دارو دارای شبکه آزمایشگاهی بزرگی در سطح کشور است که امکان نظارت دقیق و مداوم مواد غذایی را فراهم می کند.
پیرسلی با اشاره به توانایی آزمایشگاه های تخصصی مواد غذایی ، خاطرنشان کرد: آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی این کشور توانسته است مجوزهای بین المللی را بدست آورد و در سطح منطقه ای جایگاه معتبری دارد.
به گفته وی ، ایران از نظر شاخص های ایمنی مواد غذایی از سه کشور برتر کشور برتر است و این موفقیت نتیجه تلاش مجموعه ای از مؤسسات نظارتی و حمایتی است.
رئیس سازمان غذا و داروی با تأکید بر لزوم همکاری بین قاره ای برای تأمین ایمنی مواد غذایی ، افزود: “تعامل مؤثر و سازنده بین سازمان غذا و دارو و سایر مؤسسات مسئول در زمینه غذا تشکیل شده است.”
وی تأکید کرد: نظارت مؤثر بر روند تولید محصولات کشاورزی با شناسایی کامل این محصولات حاصل می شود. جهاد وزارت کشاورزی باید سریعتر عمل کند.