سلامت خانواده

افشاگری تکان دهنده یک پزشک از یک غذای محبوب که خطر ابتلا به آلزایمر را دارد

پونه شیرازی: در سال های اخیر به قدری در مورد مضرات مصرف زیاد گوشت و غذاهای فرآوری شده صحبت شده است که بیشتر افراد می دانند که مصرف مداوم سوسیس و کالباس می تواند برای سلامتی بدن بسیار مضر باشد.

اما بر اساس تحقیقات بسیار اخیری که در آمریکا بر روی 133771 نفر با میانگین سنی 49 سال انجام شده است، مشخص شده است که حدود 11330 نفر مبتلا به زوال عقل یا زوال عقل هستند. آلزایمر بوده اند

یعنی کسانی که بیش از 22 گرم گوشت فرآوری شده در روز مصرف می کنند، 13 درصد بیشتر از کسانی که کمتر از 9 گرم در روز مصرف می کنند، به زوال عقل مبتلا می شوند.

این تحقیق به طور قطعی ثابت می کند که بیماری آلزایمر تنها ناشی از افزایش سن نیست، بلکه سبک زندگی و از جمله نوع تغذیه ارتباط تنگاتنگی با بروز زوال عقل دارد.

دکتر فرزاد اشرفیاین متخصص مغز و اعصاب با اشاره به نتایج این تحقیقات می گوید: مصرف گوشت قرمز به ویژه گوشت های فرآوری شده به دلیل داشتن چربی اشباع شده خطر ابتلا به دیابت و مشکلات قلبی را افزایش می دهد. این تحقیق همچنین ثابت می کند که مصرف این گوشت های فرآوری شده به وضوح منجر به بروز زوال عقل می شود.

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا