بهداشت و درمان

افزایش ۷ برابری نظارت‌های بهداشتی در ایام رمضان

Alireza Raisi ، معاون وزیر بهداشت ، وزارت بهداشت: با تشدید رستوران ها و مراکز تأمین مواد غذایی در ماه مقدس ماه رمضان ، نظارت بر سلامت در سراسر کشور افزایش یافته است و از اول مارس تا 5 آوریل ، برنامه نظارت بر سلامت با حدود 6000 نفر در روز به طور جدی اجرا شده است.

وی افزود: “بازرسی ها در مقایسه با روزهای عادی 2 تا 3 بار بوده است و از این نظر موارد بی شماری از نقض بهداشت شناسایی شده است و متخلفان با آنها برخورد شده اند و تاکنون بسیاری از هشدارها صادر شده اند و برخی از واحدهای متخلف پلمپ شده اند.”

ریزی تأکید کرد: آمار دقیق این بازرسی ها و درگیری ها در اولین روزهای کاری پس از تعطیلات نوروز پس از اتمام روند قانونی و تصویب مقامات ذیصلاح اعلام می شود.

بازرسی های بهداشتی رستوران ها تشدید می شوند

وی افزود: “بازرسی های بهداشتی رستوران ها و اماکن عمومی در حال انجام است و تعداد نیروهای بازرس در حال افزایش است تا بتوانند بهتر بر اصول بهداشت و ایمنی مواد غذایی نظارت کنند.” در همین راستا ، وزارت بهداشت برای جلوگیری از انتشار بیماری ها توسط رستوران ها و مراکز فروش مواد غذایی به طور جدی مورد بررسی و بازرسی قرار گرفته است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا