افزایش در ماه رمضان – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

Alireza Raisi ، معاون بهداشت وزارت بهداشت ، به خبرنگار Mehr گفت: “با تشدید رستوران ها و مراکز تأمین مواد غذایی در ماه مقدس ماه رمضان ، نظارت بر سلامت در سراسر کشور افزایش یافته است ، و از اول مارس تا 5 آوریل ، برنامه نظارت بر سلامت به صورت روزانه اجرا شده است.
وی افزود: “بازرسی ها در مقایسه با روزهای عادی 2 تا 3 بار بوده است و از این نظر موارد بی شماری از نقض بهداشت شناسایی شده است و متخلفان با آنها برخورد شده اند و تاکنون بسیاری از هشدارها صادر شده اند و برخی از واحدهای متخلف پلمپ شده اند.”
ریزی تأکید کرد: آمار دقیق این بازرسی ها و درگیری ها در اولین روزهای کاری پس از تعطیلات نوروز پس از اتمام روند قانونی و تصویب مقامات ذیصلاح اعلام می شود.
بازرسی های بهداشتی رستوران ها تشدید می شوند
وی افزود: “بازرسی های بهداشتی رستوران ها و اماکن عمومی در حال انجام است و تعداد نیروهای بازرس در حال افزایش است تا بتوانند بهتر بر اصول بهداشت و ایمنی مواد غذایی نظارت کنند.” در همین راستا ، وزارت بهداشت برای جلوگیری از شیوع بیماری ها ، رستوران ها و مراکز فروش مواد غذایی را به طور جدی مورد بررسی و بازرسی قرار داده است.