افزایش خطر دیابت و بیماری قلبی بامصرف شیرین کننده های مصنوعی

شیرین کننده های مصنوعی به طور گسترده در محصولات مختلفی از جمله نوشیدنی های گازدار ، آب نبات ، پودینگ ، غذاهای کنسرو شده ، مربا و ژله ، لبنیات و بسیاری از غذاها و نوشیدنی های دیگر ، به ویژه آنهایی که دارای قند یا رژیم غذایی هستند ، استفاده می شود. آنها در بازار یافت می شوند ، مورد استفاده قرار می گیرند.
6 شیرین کننده مصنوعی در جهان برای استفاده از مواد غذایی شامل Aspartame ، Saccharin ، Ascenulfam Potassium ، Sukralose ، Neotam و Advantam است. علاوه بر استفاده از غذاهای شیرین و نوشیدنی ها ، این موارد در بسیاری از محصولات شور مانند غذاهای آماده ، سس کچاپ و سس و حتی نان نیز یافت می شود.
یکی از پرکاربردترین شیرین کننده های Aspartame است که به مارک های مختلف معروف است. 200 برابر شیرین تر از شکر است ، بنابراین برای ایجاد طعم شیرین از شکر کمتر مورد نیاز است.
تحقیقات نشان داده است که شیرین کننده های مصنوعی ممکن است تأثیرات منفی بر سلامتی داشته باشند ، به خصوص اگر بارها مورد استفاده قرار گیرد. این مواد با چندین مشکل سلامتی از جمله تأثیر عملکرد گوارشی ، سردرد و تغییر در طعم و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی عروقی مرتبط است.
براساس گزارش اخبار پزشکی ، یک مطالعه جدید که به بررسی تأثیر آسپارتام در موش ها می پردازد ، شواهد بیشتری ارائه داده است و نشان داده است که ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد.
این مطالعه نشان داد که آسپارتام ترشح انسولین را افزایش می دهد ، هورمونی که قند خون را کنترل می کند و منجر به تشکیل پلاک های چربی یا آترواسکلروز می شود.
این گیرنده ها پس از مصرف قند به آزاد شدن انسولین کمک می کنند. آسپارتام ، 200 برابر شیرین تر از قند ، به نظر می رسید که گیرنده ها را فریب داده و باعث ترشح انسولین بیشتر می شود.
سطح انسولین فقط بلافاصله پس از استفاده آسپارتام مشاهده نشد. موشهایی که دارای رژیم غذایی حاوی آسپارتام بودند ، از انسولین بالایی برخوردار بودند ، که نشان می دهد استفاده طولانی مدت از این شیرین کننده مصنوعی ممکن است منجر به مقاومت به انسولین شود ، که به طور چشمگیری خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش می دهد.
پایان پیام/