سلامت خانواده

استفاده مداوم از این مسکن ها قلب شما را متوقف می کند – خبرگزاری مهر ایران و جهان

سرور یاری فوق تخصص بیماری های قلبی و عروقی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه نارسایی قلبی چیست و چگونه ایجاد می شود، بیان کرد: نارسایی قلبی یک سندرم بالینی پیچیده است که در نتیجه اختلال برون ده قلبی یا پر شدن حفره های قلب و خون ایجاد می شود. خروج از قلب قلب ایجاد می شود. یعنی قلب ضعیف شده و نمی تواند حفره ها را از خون پر کند و به تمام اعضای بدن برساند; به طور خاص، قلب در پمپاژ خون ضعیف است.

وی ادامه داد: همچنین میزان بروز و شیوع نارسایی قلبی در جهان رو به افزایش است و بر اساس آمارهای عمومی 23 میلیون نفر در سراسر جهان به نارسایی قلبی مبتلا هستند.

چهار تا هشت درصد افراد بالای 65 سال از نارسایی قلبی رنج می برند

یاری در پاسخ به این سوال که چه عواملی باعث نارسایی قلبی می شود، گفت: نارسایی قلبی به طور کلی با افزایش سن بیشتر می شود. چهار تا هشت درصد افراد بالای 65 سال دچار نارسایی قلبی هستند. نیمی از مبتلایان به نارسایی قلبی زن هستند. با توجه به اینکه نیمه عمر زنان بیشتر است، امروزه شاهد بروز نارسایی قلبی در زنان نیز هستیم، اما نارسایی قلبی همچنان در مردان بیشتر است زیرا سکته قلبی و استعمال دخانیات در مردان بیشتر است. همچنین موضوع دیگری که در این بیماری مشهود است این است که به طور کلی از نظر نژادی نارسایی قلبی در سیاه پوستان بیشتر است.

وی افزود: از دیگر دلایلی که باعث نارسایی قلبی می شود می توان به بروز سکته های قلبی که نارسایی قلبی را در فرد تشدید می کند، عفونت هایی که منجر به عفونت در بافت قلب می شود، بیماری های دریچه قلب، تپش قلب، بیماری های مادرزادی قلبی، مصرف الکل و استعمال دخانیات اشاره کرد. ، چاقی و اضافه وزن و ایست تنفسی در خواب، همه این عوامل باعث نارسایی قلبی در فرد می شود و به محض مشاهده علائم باید به پزشک متخصص مراجعه کند.

متخصص بیماری های قلبی عروقی اذعان کرد: البته عوامل ژنتیکی و ارثی نارسایی قلبی در ژن های فرد و مصرف برخی داروها از جمله وجود دارد. ژلوفان، نوافن، mefnamic داروهای اسیدی و شیمی درمانی نیز باعث نارسایی قلبی در افراد می شود.

علائم نارسایی قلبی

یاری با بیان اینکه نارسایی قلبی در مراحل پیشرفته باعث می شود فرد نتواند فعالیت های روزانه خود را به حدی انجام دهد که فرد ناخودآگاه به پزشک مراجعه کند و گفت: اما به طور کلی با انجام آزمایش اکوکاردیوگرافی متوجه می شویم که بیمار دچار نارسایی قلبی شده است. .

متخصص بیماری های قلبی عروقی ادامه داد: گاهی اوقات پمپاژ قلب انسان خوب است اما نارسایی قلبی دارد. یکی از مهمترین علائم نارسایی قلبی باید تنگی نفس پیشرونده باشد، یعنی با پیشرفت بیماری، تنگی نفس در فعالیت های ساده باعث تنگی نفس و تپش شدید قلب می شود.

وی بیان کرد: دومین علامت این بیماری تنگی نفس هنگام خواب است یعنی فرد هنگام خواب دچار تنگی نفس می شود و باید نشسته بخوابد. ده بار نفس می کشد، سپس تنفس کند می شود و در آخرین مرحله نفس فرد قطع می شود، به طوری که خود فرد متوجه قطع شدن تنفس می شود. از دیگر علائم این بیماری می توان به سرفه های شبانه، افزایش وزن، افزایش چربی دور شکم، سیری زودرس، ضعف و خستگی در فعالیت های روزانه اشاره کرد (علت این خستگی ها 100 درصد به دلیل نارسایی قلبی نیست و می تواند دلایل دیگری نیز داشته باشد. ) در مراحل پیشرفته نارسایی قلبی. افراد با کاهش وزن شدید و مراجعه به پزشک مواجه می شوند، ادرار شبانه و بی خوابی در طول روز از علائم نارسایی قلبی در افراد است.

استفاده مداوم از این مسکن ها قلب شما را متوقف می کند

نارسایی قلبی در نوزادان و کودکان

یاری ادامه داد: به طور کلی نوزادان و کودکان دارای علائمی مانند عدم تغذیه، بی خوابی، بی حالی، ضعف و رنگ پریدگی هستند. وقتی مادر متوجه این علائم شد به پزشک مراجعه می کند و با اولین اکو متوجه نارسایی قلبی در نوزاد و کودک می شود.

درمان نارسایی قلبی و خود مراقبتی

متخصص بیماری های قلب و عروق اذعان داشت: اساسی ترین نکته در مراجعه افراد این است که تحت نظر پزشک بوده و شروع به مصرف داروهای درمانی کنند. در ادامه روند درمان باید نکاتی را رعایت کنند تا به بهبودی کامل برسند.

وی افزود: مهمترین نکته در امر مراقبت، داشتن رژیم غذایی مناسب است. اگر فردی رژیم غذایی خود را رعایت نکند و از دارو استفاده نکند، قطعاً دچار نارسایی غیرقابل جبران قلبی می شود و فرد در بیمارستان بستری می شود. نکته بعدی مراقبت در نارسایی قلبی این است که افراد به صورت دوره ای نوار قلب انجام دهند، سیگار و الکل را ترک کنند، اگر فرد مبتلا به نارسایی قلبی سیگار و الکل را ترک نکند امکان بهبودی وجود ندارد.

وی اذعان داشت: همچنین جلوگیری از سربالایی و فعالیت شدید بدنی در افرادی که نارسایی قلبی دارند، یعنی اگر در مراحل اولیه تب دارند، باید بهبود یابند، از سونای گرم و خشک استفاده نکنند و نیز واجب است. نباید فعالیت بدنی شدید انجام دهید. داروهایی مانند نوروفناستامینوفن است که بدون مشورت پزشک نباید مصرف شود و اگر به تنهایی مصرف شود نارسایی قلبی را تشدید می کند. کسانی که تحت درمان هستند باید هر سه تا چهار روز یکبار و اگر وزنشان تا دو کیلوگرم افزایش یافته است وزن خود را انجام دهند. باید سریعا به پزشک مراجعه کنند، همه بیمارانی که نارسایی قلبی دارند حتما باید قبل از شروع فصل پاییز و زمستان واکسن آنفولانزا و واکسن آنفولانزا بزنند. پنوموکوک تزریق کنید

استفاده مداوم از این مسکن ها قلب شما را متوقف می کند

تغذیه بیماران نارسایی قلبی

یاری توصیه کرد: برای کسانی که نارسایی قلبی دارند، رژیم غذایی خاصی توصیه نمی شود، اما باید یک سری نکات را در خصوص مصرف غذا رعایت کنند.

وی افزود: مصرف نمک در رژیم غذایی مبتلایان به نارسایی قلبی منعی ندارد اما در صورتی که نارسایی قلبی آنها متوسط ​​تا شدید باشد توصیه می شود در طول روز کمتر از دو گرم نمک مصرف کنند. همچنین در مورد مصرف مایعات، اکثر افرادی که نارسایی قلبی دارند با پاهای متورم بستری می شوند و به همین دلیل حفظ مایعات اصلا آب مصرف نمی کنند. ترک مایعات به این دسته از بیماران به طور کلی توصیه نمی شود، فقط در مواردی که سطح سدیم بیمار 130 پایین باشد، کسانی که با دارو بهبود نیافته اند، محدودیت مایعات دارند ممنوع است و توصیه می شود کمتر از دو لیتر مایعات مصرف کنید.

متخصص بیماری های قلبی و عروقی تصریح کرد: استفاده از مکمل های غذایی و مکمل های غذایی به هیچ وجه توصیه نمی شود و تنها با داشتن رژیم غذایی پرکالری می توانند وزن از دست رفته ناشی از نارسایی قلبی را جبران کنند. برخی از کسانی که از سیارک ها توده عضلانی می گیرند آنابولیک آنها استفاده می کنند به هیچ وجه استفاده از آمپول های سیارکی توصیه نمی شود آنابولیک استفاده کنید زیرا باعث می شود حفظ آب و نمک و فرد دچار نارسایی قلبی خواهد شد.

تعداد بیماران مبتلا به نارسایی قلبی

یاری در پایان خاطرنشان کرد: آمار دقیق در ایران بر اساس مقالات خودمان است و قابل استناد نیست زیرا در سطح جهانی منتشر نشده است اما بر اساس آخرین داده ها در آمریکا 6.3 میلیون نفر مبتلا به نارسایی قلبی هستند. و این میزان تا سال 2023 رو به افزایش بوده است. در ایران آمار نشان می دهد که چهار تا هشت درصد افراد بالای 65 سال دچار نارسایی قلبی هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا