استفاده روزانه از پروبیوتیک مانع از آژانس خبری آلزایمر – Mehr | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرگزاری مهر ، مریم تاجابادی ابراهیمی ، رئیس کنگره مربوط بهبا موضوع ششم کنگره بین المللی مربوط به و غذاهای مفید گفتند: “اولین هدف ما این بود که مردم از استفاده از محصولات مفید و بیوتیک های حرفه ای آگاه شویم.”
وی گفت: “پروبیوتیک ها در واقع مکمل ها و غذاهای مورد استفاده در کشورهای توسعه یافته برای جلوگیری از بسیاری از بیماری ها هستند.” پروبیوتیک ها در بیماری هایی مانند بیماری های دستگاه گوارش ، بیماری های ایمنی ، دیابت ، MS و پارکینسون نقش دارند.
رئیس جمهور کنگره مربوط به وی در ادامه اذعان کرد: در کشورهای توسعه یافته مانند ژاپن ، کره جنوبی ، ایالات متحده و کشورهای اروپایی ، مصرف مربوط به به طور روزانه ، مکمل ها و در غذاهای مختلف است.
وی گفت: مقامات و مردم این کشورها در حال بررسی مواد غذایی هستند: “هدف ما این بود که یک کنگره برگزار کنیم ، اطلاعاتی را به متخصصان و فرهنگ در جامعه در مورد استفاده از پروبیوتیک ها ارائه دهیم.”
تاجابادی ابراهیمی خاطرنشان کرد که امیدواریم این محصولات بیشتر در مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرند: مردم بیشتر با محصولات لبنی هستند مربوط به آشنا هستند ما امیدواریم که از غذاهای دیگر نیز استفاده کنیم. از مکمل ها استفاده کنید مربوط به همچنین باید افزایش یابد تا افراد مشکلات هضم کمتری داشته باشند.
رئیس جمهور کنگره مربوط به در مصاحبه با رادیو چت ، بازار ایران هنوز با محصولات بسیار آشنا است مربوط به خرید مصرف کنندگان یکی از چالش های این صنعت امکان پذیر نیست. مصرف محصولات مربوط به در دو دسته از نوزادان شکل می گیرند کف میکروبی و میانسالی برای جلوگیری از بیماری هایی مانند MS ، آلزایمر و سن بالاتر پارکینسون بسیار مهم هستند.