استفاده از مواد نگهدارنده غیرمجاز در تاریخ بسته بندی – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر فوتعبدالحیم بهار وی گفت: “ماه رمضان فرصتی برای بهبود الگوی تغذیه ای است ، اما انتخاب های نادرست می تواند مشکلاتی مانند قند خون ، کم آبی و ضعف عمومی را تشدید کند.” مصرف کافی مایعات بین افطار و جادو ضروری است. نوشیدن آب ، شیر و نوشیدنی های طبیعی مانند خاکستر و تخم مرغ توصیه می شود ، در حالی که مصرف نوشیدنی های شیرین به دلیل نوسانات ناگهانی قند خون باید محدود باشد.
وی گفت: “افطار باید با محصولات غذایی سبک و اولیه مانند خرما ، شیر یا سوپ شروع شود تا به آرامی دستگاه گوارش خود را از سر بگیرد.” خوردن غذاهای سرخ شده و پر آب در این وعده غذایی می تواند باعث ایجاد مشکلات دستگاه گوارش شود. همچنین در طلوع آفتاب ، محصولات نیز باید انتخاب شوند که انرژی بدن را در طول روز ، مانند نان های کامل ، پروتئین ها و میوه های کم ، تأمین می کنند.
مدیر کل سازمان غذا و داروی سازمان غذا و داروی با اشاره به افزایش مصرف برخی از محصولات غذایی در ماه رمضان ، گفت: “محصولاتی مانند خرما ، زولبیا و بامیه ، لبنیات و محصولات پروتئینی تقاضای بیشتری در ماه رمضان دارند.” سلامت این محصولات و جلوگیری از تخلفات احتمالی در روند تولید و عرضه آنها از اولویت های نظارتی سازمان است. گزارش های مربوط به استفاده از روغنهای غیرمجاز در تهیه زولبیا و بامیه ، افزودن مواد نگهدارنده غیرمجاز به تاریخ های بسته بندی شده و تهیه محصولات لبنی ناسالم ، نشانگر لزوم تشدید نظارت است.
وی گفت: سازمان غذا و دارو به طور مداوم توسط این محصولات نمونه برداری شده و در صورت یافتن تخلفات ، درمان قانونی انجام خواهد شد. مصرف کنندگان همچنین باید هنگام خرید مشخصات بهداشتی محصولات را بررسی کنند و از خرید غذاهای فله بدون مجوز خودداری کنند.
بهار وی با اشاره به نگهداری مناسب از محصولات غذایی در کاهش مسمومیت غذایی ، گفت: تاریخ ها باید در یک محیط خنک و خشک ذخیره شوند ، از روغنهای مصرف شده نباید چندین بار استفاده شود و محصولات پروتئینی باید در دمای مناسب یخچال نگهداری شوند. همچنین ، مصرف بیش از حد چای و قهوه در سپیده دم به دلیل افزایش دفع آب بدن توصیه نمی شود زیرا می تواند تشنگی را در طول روز تشدید کند. مشاهده این نکات می تواند به بهبود سلامت روزه و جلوگیری از مشکلات دستگاه گوارش کمک کند.