استفاده از روش های مولکولی برای شناسایی منشا ژلاتین – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری مهر، حسین رستگار درباره شناسایی و تشخیص منشاء ژلاتین های مصرفی در محصولات سلامت محور اظهار داشت: در حال حاضر روش های مختلفی برای تشخیص ژلاتین استخراج شده از گونه های مختلف جانوری در دنیا ارائه شده است و در این زمینه با توجه به این موضوع، مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو از تحقیقات گسترده ای در این زمینه های تشخیصی استفاده کرده است.
وی افزود: برای شناسایی منشا ژلاتین از فناوری هایی مانند آنالیز ماشینی، روش های مولکولی پیشرفته و همچنین استفاده از مدل های پیشرفته ریاضی و آماری و هوش مصنوعی استفاده می شود.
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه این مرکز با استفاده از این روش ها و مدل های پیشرفته حتی توانسته است ظرفیت تشخیص افتراقی منشاء ژلاتین از پوست و استخوان را نیز به دست آورد، گفت: در این راستا یافته های مرکز حلال ایران در مجلات معتبر با تأثیر چاپ بالا
وی بر نظارت تاکید کرد راه حل کالاهای سلامت محور به عنوان وظایف ذاتی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت تصریح کرد: برنامه های تخصصی و نظارتی سلام عالی در زمینه راه حل محصولات سلامت محور هم اکنون در این مرکز در حال اجرا و پیگیری است.