اخبار سلامت

استفاده از برخی رنگ های مصنوعی در بستنی ها ممنوع است

حسین زیائی ، یک متخصص آزمایشگاه غذا و پزشکی ، گفت: “شیر پاستوریزه در تولید بستنی ضروری است ، زیرا شیر یک محیط مناسب برای رشد میکروب ها است و اگر اصول بهداشتی در تولید ، نگهداری و تأمین ، سلامت مصرف کنندگان ، به ویژه کودکان ، در معرض خطر است.”

وی با اشاره به وجود باکتری های روده مانند اشرشیاکلی در بستنی های ناسالم ، گفت: “این نوع آلاینده ها می توانند باعث اسهال شدید و استفراغ در کودکان شوند ؛ بنابراین توصیه می شود بستنی از مراکز معتبر و سلامتی خریداری شود.

وی افزود: “اگرچه رنگهای مصنوعی مانند Sunte Yello و Tartrazine مجاز هستند ، اما استفاده در محصولاتی مانند بستنی که توسط کودکان استفاده می شود ، ممنوع است.” این رنگ ها می توانند واکنش هایی مانند بیش فعالی یا حساسیت در کودکان ایجاد کنند.

این متخصص گفت که استفاده از رنگ های طبیعی و طعم دهنده هایی مانند زعفران ، کاکائو و عصاره میوه بهترین گزینه برای تهیه بستنی های سالم و ایمن است.

این متخصص آزمایشگاه توصیه کرد که خانواده ها ، به ویژه در تابستان ، بستنی را با دقت بیشتری بخرند و فقط بستنی را از فروشگاه های بهداشتی مجاز و یک نشان بهداشت معتبر دریافت کنند. با توجه به ظاهر ، بسته بندی ، ترکیبات ، طعم و رنگ بستنی برخی از مواردی است که می تواند از مسمومیت غذایی به ویژه در کودکان جلوگیری کند. مشاهده این موارد ساده گامی مؤثر در حفظ سلامت خانواده ها است.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا