استراتژی کنترل بارداری – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

احمد اسماعیلزاده ، مدیر کل دفتر تغذیه انجمن بهداشت ، خبرگزاری مهر ، با تأکید بر اهمیت تغذیه مناسب در دوران بارداری ، گفت: “برای جنین سالم ، مادر باید رژیم غذایی متعادل از جمله لبنیات ، میوه ها ، سبزیجات داشته باشد ، حبوبات ، غلات کامل و پروتئین های حیوانات نیز باید مصرف غذاهای حاوی مواد افزودنی ، رنگ های مصنوعی ، کبد ، قهوه ، کافئین و شکلات کاکائو به حداقل برسد.
وی افزود: با مصرف غذاهای غنی از آهن مانند گوشت قرمز ، لوبیا و سبزیجات برگ سبز و همچنین استفاده از مکمل های آهن و اسید فولیک می توان از کمبود آهن و کم خونی در دوران بارداری جلوگیری کرد. مادران باید تحت نظارت یک پزشک ، روند وزنه برداری برای داشتن مواد مغذی کافی به جنین.
راه حل حالت تهوع در دوران بارداری چیست؟
اسماعیلزاده در مورد کنترل حالت تهوع در دوران بارداری گفت: حالت تهوع به دلیل تغییرات هورمونی است و توصیه می شود صبح قبل از بیرون آمدن از رختخواب ، از نان خشک یا بیسکویت های خشک استفاده کنید. مکمل های زنجبیل و ویتامین B6 نیز می توانند مفید باشند.
وی گفت: “کافئین می تواند خطر سقط جنین را در سه ماهه اول افزایش دهد ، بنابراین مصرف شیرینی قهوه ، شکلات ، نسسافه و کاکائو باید کاملاً از بین برود.”