از مدیریت کرونا تا بیمه ناباروری ؛ مراقبت های بهداشتی شهید RAISI – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته گزارشگر مهر ، Hojatoleslam مبتذل عبدالحسین خسرو پانا ، دبیر شورای عالی انقلاب اسلامی ، در اولین کنفرانس شهید کشوری و حاکمیت سلامت شرکت کرد و گفت: الگوی شهادت آیت الله سعید ابراهیم ریس می تواند یکی از برجسته ترین نمونه های حاکمیت مبتنی بر مردم ، استان ، اخلاق ، اخلاق و حل مسئله باشد. نگاهی دقیق تر به رویکرد مدیریتی وی در سه سال گذشته نشان می دهد که شهید Valamqam نه تنها از حكومت به عنوان ساختار قدرت ، بلكه به عنوان آن نیز اشاره داشت. فرآیند او می دانست که مشکلات جامعه را با مشارکت مستقیم مردم حل می کند.
Khosrowpanah اظهار داشت: شهید کشوری معتقد بود که حاکمیت موفق با کشف صحیح مسئله آغاز می شود. بنابراین با یک رویکرد فعال و میدانی ، او سعی کرد مشکلات را به زبان مردم بشنود و با مشارکت مردم راه حل را دنبال کند. شکل گیری “دستیاران مردم” در فرمانداران نمونه ای از تلاش های ساختاری برای محبوبیت حاکمیت در دولت سیزدهم بود. عملی که هرچند هنوز کاملاً تحقق نیافته است ، نشانگر گام جدی و مؤثر آن در این جهت است.
وی گفت: “محبوب بودن در دولت کشمش شهید صرفاً یک شعار نبود ، بلکه این یک رفتار مداوم بود.” تماس مستقیم با مردم ، سفرهای پی در پی استانی ، توجه به محرومیت و تلاش برای شرکت در روند تصمیم گیری ، نشان داد که رئیس جمهور شهید به مردم ارزش استراتژیک را برای اعتماد به نفس عمومی در سیستم داده است. همین اعتقاد عامه منجر به زمینه بهداشت و آموزش ، افرادی با تمایل و انگیزه برای ورود به میدان و حمل بخش بزرگی از بارها شد.
Khosrowpanah اذعان کرد: در حالی که برخی فقط از “رهبر عالی” صحبت می کنند ، اما در عمل مسیری متفاوت را طی می کنند ، کشمش شهید در عمل خود را در امتداد استان تعریف می کرد. اعتقاد به منوهای رهبری ، پیروی عملی به آنها و توضیح اهداف تمدن رهبری در سطوح مختلف ، ویژگی های واضح کشمش شهید بود. بسیاری از دوستان و دشمنان تصدیق می کنند که پس از امام خمینی ، رهبری خردمند و عاقلانه آیت الله علی خامنه بی نظیر بود و این که کشمش شهید استان را با روح و قلب پذیرفته بود.
وی افزود: “هدف الهی شهید کشوری در رفتار مدیریتی وی نبود. هدف او رضایت الهی بود ، نه رضایت متقابل از افکار عمومی. او خدمات خود را برای تبلیغات یا محبوبیت انجام نداد ، بلکه اعتقاد داشت که رضایت مردم نیز تحت لذت خدا معنا می بخشد.
Khosrow Panah ادامه داد: الگوی شهید آیت الله کشو محدود به سیاست ، مدیریت یا اجتماع نبود. از آنجا که او از دوره عملی خود ناشی می شود ، فرض هرگونه حاکمیت موفق ، توانایی اداره خود است. چیزی که شهید کشوری در رفتار و رفتار خود به خوبی نشان داده بود.
وی گفت: شهید کشوری قبل از اداره جامعه خود را مدیریت کرده بود. صبر رویاییتواضع او یک تاکتیک سیاسی نبود ، بلکه یک پیشینه عرفانی و رابطه مداوم با خدا بود. اگر یکی از زندگی شبانه باشد بکانه یک راز ، او نمی تواند صدای مردم را بشنود و درد آنها را درک کند. شهید کشوری ، همانطور که در حوزه سیاست بود ، در خودکشی نیز ثابت قدم بود.
Khosrowpanah گفت: روح جهادی و تلاش خستگی ناپذیر شهید کشوری مهمترین ویژگی وی بود. جهاد فقط یک شعار نبود ، بلکه یک مفهوم زنده و فعلی در زندگی خود بود. سهواً کار می کرد ، مسافرت می کرد و کارها را دنبال می کرد. بعضی اوقات خواب او فقط در هنگام پرواز یا بین جلسات ماشین امکان پذیر بود. بسیاری از همراهان وی از فشار کار خسته شده بودند ، اما او هنوز از انگیزه مثال زدنی انگیزه داشت.
وی گفت: “تفاوت روشنی بین تحمل و مردم و اصول وجود داشت.” او با مهربانی ، صبور و مردم در تعامل بود ، اما در مواجهه با اصول و ارزشهای انقلاب ، سهل انگار نبود. همین ویژگی حتی در جلسات سنگین وزن ، از نظر اخلاقی و با همه با همه ، آن را ایجاد کرد.
Khosrowpanah خاطرنشان کرد: شهید کشوری ، قبل از اینکه او حاکم جامعه باشد ، بر روح خود حکومت می کرد. شخصیت او ، نه تنها رفتار شخصی خود را زیبا کرد ، بلکه نوعی حاکمیت محبوب ، اخلاقی و جهاد را نیز تأسیس کرد که هنوز در یاد مردم ایران زنده است.
وی همچنین گفت که در زمینه فناوری کوانتومی ، با مشارکت گسترده دانشگاه های این کشور ، به ویژه دانشگاه شهید بهشتتی ، سندی تهیه و سپس تجدید نظر شد که سرانجام توسط دولت چهاردهم تصویب شد و آماده است تا توسط رئیس جمهور مطلع شود. این مثالها حاکی از ادامه استراتژی های علمی دولت سیزدهم در دولت جدید است. Khosrow Panah گفت: “دولت شهید کشوری بر تقویت زیرساخت های علم و فناوری ، حمایت از شرکت های مبتنی بر دانش و ایجاد فرصت هایی برای نخبگان برای روزهای اول تمرکز کرده است.” ویژگی متمایز او تعیین هدف پس از کشف مسئله و پیگیری مداوم آن بود. الگویی که بسیاری از آنها شبیه قانون امیر کبیر است.
وی خاطرنشان کرد: شهید کشوری در بسیاری از موارد شخصاً دنبال شد. به عنوان مثال ، جشن پنج نخبگان علمی این کشور که توسط جایزه رازی دریافت شده بود با مستقیم و مکرراً آنها را دنبال می کرد.
Khosrowpanah گفت: شهید کشوری نه تنها یک سیاستمدار فعال ، بلکه یک فقه و فقه برجسته بود. آثار علمی مانند کتاب “وقف” و “قوانین فقه” ، که نتیجه مطالعات وی است ، نمایانگر عمق علمی وی به همراه تعهد عملی است.
وی افزود: ده اصل حكومت شهید كلیسا ، به ویژه در زمینه محرومیت از سلامت در مناطق كم با درآمد ، درمان ارزان و عمومی ، مدیریت بحران تاج و تولید واكسن داخلی ، بیمه رایگان برای پنج كشور درآمد كم ، پوشش بیمه ناباروری ، پشتیبانی ویژه برای 5 بیماری ویژه و 6000 بستر بیمارستان در سال اول دولت.
Khosrow Panah خاطرنشان کرد: شهید کشوری به خوبی می دانست که بهترین الگوهای حاکمیت بدون مؤمن ، کارآمد و جهادی تحقق نمی یابد.