از علم گرفته تا فرهنگ شیوه زندگی تا حفظ سلامت قلب کودکان

اگرچه در نگاه اول ، نقش خانواده در شناسایی و پیشگیری زودهنگام می تواند روش زندگی کودک را تغییر دهد و اطلاعات دقیق به پزشک ، استفاده از مشاوره ژنتیکی و بررسی های منظم بارداری ، از جمله مواردی است که مانع از تکرار تجربیات تلخ می شود.
معرفی علم ژنتیکی به حوزه بیماری های قلبی ، فصل جدیدی را در مدیریت سلامت خانواده باز کرده است و والدین در صورت اطلاع از پیشینه بیماری قلبی ، مسئولیت پیگیری یک مسیر بارداری امن تر را دارند و این نگرش صحیح نه تنها آینده کودک را روشن می کند بلکه خانواده ها را نیز کاهش می دهد.
بر خلاف بیماریهای مادرزادی ، دستیابی به بیماری قلبی بیشتر نتیجه مستقیم شیوه زندگی و چاقی ، عدم تحرک و خوردن غذاهای پر از چربی در برابر اختلالات متابولیک و آسیب پذیر فشار خون است. این بیماری ها را می توان با پیروی از الگوی غذایی مناسب و آموزش شیوه زندگی فعال به راحتی پیشگیری کرد و در این راستا والدین یک الگوی نقش مهمی دارند و رفتار آنها به طور مستقیم بر سلامت کودک تأثیر می گذارد.
سلامت کودکان فقط مسئولیت خانواده ها نیست و سیستم بهداشت و آموزش باید آگاهی عمومی و آموزش بهداشت را به وجود آورد. فراهم کردن بستر برای اطلاعات گسترده ، آموزش والدین و تسهیل دسترسی به مشاوره تخصصی می تواند جامعه را در برابر بیماری های قلبی کودکان مصون تر کند و این مسئولیت اجتماعی ، از مدرسه به رسانه ، باید با هم افزایی و تعهد مشترک پیگیری شود.
چگونه از بیماری قلبی کودکان جلوگیری کنیم؟ / تأثیر چاقی و اضافه وزن بر سلامت قلب کودکان
Alireza احمدی ، متخصص قلبی کودکان و عضو هیئت علمی در مصاحبه ای با گزارشگر ایمانا ، حدود یک درصد از بیماری های قلبی کودکان در جمعیت عادی یک جامعه رخ می دهد و می گوید: “اگر کودک کودکی داشته باشد در بیماری قلبی درگیر است ، احتمال ابتلا به این بیماری در کودک بعدی 2 تا 5 درصد است.”
وی افزود: برخی از موارد بیماری قلبی از طریق آزمایش های ژنتیکی و مشاوره ژنتیکی مشخص می شود و توصیه می شود مادران قبل از بارداری به پزشک خود اطلاع دهند و در دوران بارداری ، اضافه می کنند: مادران باردار در سن 6 هفته بارداری باید به دنبال خطر ابتلا به جنین با بیماری قلبی باشند.
کودکان و اعضای هیئت علمی دانشگاه اظهار داشتند که برخی از بیماری های قلبی و برخی دیگر به دست می آیند ، با بیان اینکه: بیماری های اکتسابی که می توانند نگرانی در مورد آینده کودکان ایجاد کنند ، بیماری های متابولیکی هستند و به احتمال زیاد از فرزندآوری و اضافه وزن جلوگیری می شود.
ضرورت مشاهده الگوی غذایی مناسب و سبک زندگی سالم برای جلوگیری از بیماری های عروق کرونر / محدود کردن میزان مصرف نمک برای بیماران درگیر در نارسایی قلبی
احمدی گفت: کودکانی که در حال افزایش فشار خون یا لیپیدهای خون هستند ممکن است زودتر در بیماری های عروق کرونر درگیر شوند.
وی گفت: “بسته به نوع بیماری و سن ، متخصص قلب و عروق می تواند نوع ورزش و میزان رژیم غذایی سالم و یک سبک زندگی سالم را تعیین کند.”
متخصص قلب و متخصص قلب و عروق گفت: مصرف نمک معمولاً برای بیماران درگیر در نارسایی قلبی مضر است و ممکن است منجر به تشدید شود ، افزود: این بیماران می توانند از غذاهای دیگری مانند کربوهیدرات ها ، چربی ها و ویتامین ها استفاده کنند و محدود نمی شوند.
تحرک بدنی یکی از مهمترین عوامل در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی در کودکان است ، اما ورزش باید بسته به نوع بیماری ، سن و توانایی جسمی طراحی شود و یک رویکرد هدفمند و علمی برای ورزش ، سلامت قلب را حفظ می کند و عزت نفس کودک ، نشاط و روابط اجتماعی را تقویت می کند و خانواده ها باید با متخصصان مشورت کنند.
توصیه های رژیم غذایی برای کودکان مبتلا به بیماری قلبی باید بر اساس یک رویکرد پزشکی دقیق باشد. محدودیت نمک در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی بسیار مهم است ، اما نباید منجر به محدودیت بیش از حد سایر مواد مغذی شود و با توجه به وضعیت جسمی کودک ، تعادل ، تنوع و رژیم غذایی طبیعی ، کلید موفقیت در کنترل بیماری بدون ایجاد استرس غذایی است.
به منظور بهبود سلامت سلامت قلب کودکان ، باید بین علوم پزشکی و فرهنگ عمومی گفتمان وجود داشته باشد ، زیرا آگاهی پزشکی فقط منجر به تغییر پایدار می شود که در زمینه فرهنگ بومی ، اعتقادات اجتماعی و سنت های خانوادگی پذیرفته شود ، و آموزش نسل جدید والدین با دیدگاه علمی ، همدلی و مسئول از سلامت کودکان می تواند آینده ای سالم باشد.