سلامت خانواده
از دانه ها گرفته تا کشمش ، از پوسیدگی دندان مراقبت کنید! – آژانس خبری مهر ایرانی و اخبار جهانی

خبرگزاری مهر گفت: “برخی از عادت های روزمره ، به ویژه شکستن دانه ها با دندان و مصرف مداوم غذاهای شیرین مانند کشمش ، می تواند آسیب جدی به ساختار دندان وارد کند.”
وی گفت: “یكی از عادت های متداول در بین افراد ، شکستن تخم مرغ است.” این رفتار نه تنها باعث شیارهای هلال بر روی سطح دندان می شود ، بلکه با تکرار مداوم ، حتی ترمیم کامپوزیت نمی تواند از تخریب بیشتر جلوگیری کند.
از طرف دیگر ، برخی از افراد دائماً در طول روز غذاهایی مانند کشمش ، آلو ، بیسکویت یا سایر غذاهای شیرین می خورند. این رفتار باعث می شود محیط دهان به طور مداوم در معرض قند قرار گیرد و بزاق زمان کافی برای تنظیم pH دهان و متوقف کردن روند پوسیدگی ندارد.
به گفته او ؛ برای حفظ سلامت دندان ها و همچنین میان وعده ها به فواصل زمانی محدود شود تا دهان بتواند تعادل طبیعی خود را حفظ کند.