سلامت خانواده

از دانه ها گرفته تا کشمش ، از پوسیدگی دندان مراقبت کنید! – آژانس خبری مهر ایرانی و اخبار جهانی

خبرگزاری مهر گفت: “برخی از عادت های روزمره ، به ویژه شکستن دانه ها با دندان و مصرف مداوم غذاهای شیرین مانند کشمش ، می تواند آسیب جدی به ساختار دندان وارد کند.”

وی گفت: “یكی از عادت های متداول در بین افراد ، شکستن تخم مرغ است.” این رفتار نه تنها باعث شیارهای هلال بر روی سطح دندان می شود ، بلکه با تکرار مداوم ، حتی ترمیم کامپوزیت نمی تواند از تخریب بیشتر جلوگیری کند.

از طرف دیگر ، برخی از افراد دائماً در طول روز غذاهایی مانند کشمش ، آلو ، بیسکویت یا سایر غذاهای شیرین می خورند. این رفتار باعث می شود محیط دهان به طور مداوم در معرض قند قرار گیرد و بزاق زمان کافی برای تنظیم pH دهان و متوقف کردن روند پوسیدگی ندارد.

به گفته او ؛ برای حفظ سلامت دندان ها و همچنین میان وعده ها به فواصل زمانی محدود شود تا دهان بتواند تعادل طبیعی خود را حفظ کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا