سلامت خانواده

از بین رفتن 33 درصد مواد غذایی در فرآیند کشت / لزوم ارائه راهکارهای عملی برای کاهش ضایعات مواد غذایی

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از و به نظر می رسیداحمد اسماعیل زاده در همایش مدیریت پسماندهای غذایی هدف از برگزاری این همایش را بررسی راهکارهای لازم برای کاهش ضایعات غذایی اعلام کرد و اظهار داشت: ضایعات مواد غذایی در کشور مانند سایر نقاط جهان بالاست و حدود 33 درصد از مواد غذایی مصرفی در کشور بوده است. فرآیند کشت و برداشت به ضایعات تبدیل می شود و هیچ ارگانی در کشور متولی این موضوع نیست.

وی با بیان اینکه 34 درصد از کل کالری مواد غذایی به عنوان ضایعات از چرخه غذایی خارج می شود، تصریح کرد: این موضوع در دنیا از جمله در کشور ما در حال رخ دادن است که بحث سوء تغذیه و امنیت غذایی بسیار مهم است. انعکاس است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح کرد: هدف از برگزاری این همایش اندیشیدن راهکارهای عملی برای کاهش ضایعات غذایی در کشور است تا بر این اساس بتوانیم راهکار عملی و نقشه راه کاهش مواد غذایی تهیه کنیم. زباله

اسماعیل زاده گفت: در برخی مواد غذایی مانند میوه و سبزی در حال حاضر تا 42 درصد ضایعات داریم که در مورد غلات نیز این آمار قابل توجه است.

وی با اشاره به وجود راهکارهایی برای کاهش ضایعات مواد غذایی در دنیا، خاطرنشان کرد: در کشور این راهکارها نیازمند هماهنگی بین بخشی است و تنها یک دستگاه متولی آن نخواهد بود، به عبارت دیگر باید مدیریت مواد غذایی در آن وجود داشته باشد. تمام مراحل کشت و برداشت .

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: با توجه به اینکه در کشور میزان هدر رفت مواد غذایی در مرحله قبل از مصرف بیشتر از مرحله مصرف مواد غذایی است، باید برای فرآیند غذا تدابیری اندیشیده شود. حمل و نقل و بهبود فناوری های موجود در این فرآیند. برای کاهش ضایعات مواد غذایی

اسماعیل زاده نقش وزارت بهداشت را در بحث مصرف صحیح غذا و فرهنگ سازی فرآیندهای صحیح در این زمینه مهم دانست و گفت: در حال حاضر در این راستا حرکت می کنیم و در این راستا پروژه مرتبط در اصفهان در حال اجراست. دانشگاه علوم پزشکی به صورت آزمایشی. که نتیجه آن در صورت مثبت بودن در سال آینده به کل کشور تعمیم خواهد یافت.

وی یادآور شد: همچنین در حال برنامه ریزی برای اجرای طرحی در دانشگاه های علوم پزشکی کرمان و مشهد برای انجام کار در حوزه های مختلف پسماند و پسماند مواد غذایی هستیم و در صورت امکان با هماهنگی دستگاه ها می توانیم آن را اجرا کنیم. آن را در کل کشور

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا