از بین بردن این وعده غذایی باعث خستگی می شود

الناز دانشزاد ، متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی Alborz ، در مورد اهمیت غذای صبحانه به فارس گفت: صبحانه به عنوان اولین وعده غذایی روز نقش مهمی در تأمین انرژی و متابولیسم بدن دارد.
وی گفت: “عدم خوردن صبحانه باعث کاهش غلظت ، کاهش عملکرد ذهنی ، خستگی زودرس و نوسانات خلقی می شود.”
این متخصص افزود: حذف صبحانه تمایل به پرخوری در وعده های غذایی بعدی ، به ویژه خوردن غذاهای چرب و شیرین را افزایش می دهد.
به گفته دانشزاد ؛ حذف صبحانه با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، فشار خون بالا ، کلسترول بد (LDL) و نوسانات قند خون همراه است.
وی گفت: یک صبحانه متعادل شامل منابع پروتئینی (مانند تخم مرغ یا لبنیات) ، فیبر (میوه ، نان کامل) و چربی های مفید (آجیل و دانه) نیز می تواند علاوه بر افزایش سطح انرژی ، به بهبود تمرکز و خلق و خوی کمک کند.
۲۳۳۲۳۶
منبع:خبرآنلاین