از بستنی های غیرمجاز ، از شیر ناسالم گرفته تا رنگهای مصنوعی ممنوع مراقبت کنید

حسین زیائی گفت: “شیر پاستوریزه در تولید بستنی ضروری است زیرا شیر محیط خوبی برای رشد میکروب ها است و اگر اصول سلامت در تولید ، نگهداری و تأمین ، سلامت مصرف کنندگان ، به ویژه کودکان در معرض خطر باشد.”
وی به وجود باکتری های روده اشاره کرد وابسته به پیشانی در بستنی های ناسالم ، این نوع آلاینده ها می توانند باعث اسهال شدید و استفراغ در کودکان شوند ، بنابراین توصیه می شود بستنی را از مراکز معتبر و با ضریب سلامتی خریداری کنید.
“با این حال ، رنگ های مصنوعی مانند Sunst لب وت تارترازین به جز رنگهای خوراکی ، استفاده از آنها در محصولاتی مانند بستنی که مصرف کنندگان اصلی کودکان هستند ممنوع است و این رنگ ها می توانند باعث واکنش هایی مانند بیش فعالی یا آلرژی در کودکان شوند.
Ziai تأکید کرد: استفاده از رنگ های طبیعی و طعم دهنده هایی مانند زعفران ، کاکائو و عصاره میوه بهترین گزینه برای ساخت بستنی های سالم و ایمن است.
وی گفت: خانواده ها ، به ویژه در تابستان ، بستنی را با دقت بیشتری تهیه می کنند و بستنی را فقط از فروشگاه های بهداشتی معتبر و نشان های بهداشتی معتبر تولید می کنند. با توجه به ظاهر ، بسته بندی ، ترکیبات ، طعم و رنگ بستنی برخی از مواردی است که می تواند از مسمومیت غذایی به ویژه در کودکان جلوگیری کند و مشاهده این موارد ساده گامی مؤثر در حفظ سلامت خانواده ها است.