از آجیل سرطان زا مراقبت کنید – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

Mansour Rezaei ، یک متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشی ، به خبرگزاری مهر گفت: “با رویکرد نوروز ، پذیرایی با آجیل ، شیرینی و میوه به یکی از مهمترین ویزیت های عید تبدیل شده است.
آجیل سالم و استاندارد را انتخاب کنید
وی افزود: “هنگام خرید آجیل ، به محصولات بسته بندی شده ، با تاریخ تولید و انقضا و با مارک های معتبر بروید.” از آنجا که آجیل های فله ممکن است در شرایط نامناسب ذخیره شوند و در محیط های مرطوب و تاریک قارچ تولید کنند. این سم خطرناک عاملی برای افزایش خطر ابتلا به سرطانهای دستگاه گوارش به ویژه سرطان کبد است. همچنین آجیل های شور که با نمک زیاد پردازش می شوند ، می تواند منجر به افزایش فشار خون و مشکلات قلب و تنفسی شود.
مصرف متعادل شیرینی های نوروز
به گفته رضای ؛ خوشبختانه ، فرهنگ مصرف شیرینی های کوچک و خانگی در بین خانواده ها رایج است ، اما هنوز هم باید مراقب باشد. شیرینی ها سرشار از قند و چربی های ناسالم هستند که می توانند منجر به افزایش وزن و مشکلات متابولیکی شوند.
اصول حفظ مناسب میوه های نوروز
وی گفت: “برای جلوگیری از فساد اولیه میوه ها ، باید آنها را در یک محیط خنک و جداگانه نگه داریم.” به خصوص سیب هایی که گاز اتیلن را آزاد می کنند ، توصیه می شود برای جلوگیری از خرابی زودرس آنها از موز و کیوی جدا شوند.
تعادل در تغذیه و پرهیز از پرخوری
رضای خاطرنشان کرد: با توجه به مصرف زیاد میان وعده های نوروز ، وعده های غذایی اصلی باید سبک تر باشد. از بین بردن وعده های غذایی مانند شام یا سحر اشتباه است و ما باید سعی کنیم غذای کاملاً بالغ و سالم بخوریم تا از مشکلات دستگاه گوارش و اسهال سفر جلوگیری کنیم.
به گفته او ؛ نگه داشتن این نکات ساده می تواند به داشتن یک سرویس دهنده سالم و بدون نگرانی در مورد تغذیه کمک کند.