علمی و فناوری

ارقام برنج پرتودهی شده، تراریخته نیست

Pejman Shirmardi ، عضو مؤسسه تحقیقات انرژی اتمی ایران ، گفت که امروزه فناوری هسته ای انقلابی انقلابی جدیدی را در زمینه کشاورزی ایجاد کرده است و می گوید: “بذرها بر اساس روند ژنتیکی در زمین های کشاورزی رشد می کنند ، اما می تواند به ژن ها اضافه شود.”

وی با اشاره به افزایش تولید و مقاومت در برابر آفت به عنوان یکی از دستاوردهای ورود انرژی هسته ای در کشاورزی ، گفت: “این باعث کاهش مصرف سموم دفع آفات و سموم دفع آفات می شود.”

شیر پرتونگاری مقاومت در برابر خشکسالی و کم آبی است ، با بیان اینکه کمبود آب بدن یکی از چالش های کشاورزی امروز است که ما دو ارقام برنج خشکسالی را که در مزارع بزرگ در شمال کشور با استفاده از پرتوهای گاما در مؤسسات کشاورزی کشت می شود ، تولید کردیم.

یکی از اعضای موسسه تحقیقات انرژی اتمی ایران در مورد دوره رشد دو گونه کیان و نفرت گفت: این دوره 2 تا 5 روز طول می کشد ، که این زمان بسیار ارزشمندی است زیرا با کوتاه شدن این دوره ، مصرف آب کاهش می یابد.

شیر گفت که کیفیت مواد مغذی اصلاح شده با پرتو باید قابل قبول باشد.

وی گفت: محصول تراریخته کاملاً متفاوت از برنج تابشی است و گفت: “در ژنهای تراریخته از یک محصول بیگانه ، وارد گیاه می شود و کیفیت و تأثیرات آن باید توسط متخصصان پاسخ داده شود.” تابش هیچ ژن بیگانه را به داخل گیاه نمی آورد و برنج تابشی فاقد ژن خارجی است.

ستوان گفت: “تیرها نوری هستند که به دانه ها می درخشند و هیچ ماده باقی مانده پس از تابش ایجاد نمی شود.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا