اختلال روانی خطرناک که اینستاگرام جوانان را می کشد – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

علی فتی آشتیانی ، رئیس سیستم روانشناسی و مشاوره کشور ، به خبرنگار Mehr ، با اشاره به موضوع مهاجرت روانشناسان از کشور گفت: “اگرچه گاهی اوقات مسئله مهاجرت روانشناسان در فضای رسانه مطرح می شود ، اما آمارهای موجود نشان می دهد که این نگرانی نیست و نمی تواند یک روند گسترده باشد.”
وی افزود: در حال حاضر ، حدود 6000 روانشناس و مشاور عضو سازمان روانشناسی و مشاوره کشور هستند. حتی اگر فرض کنیم که 4 نفر از آنها مهاجرت کرده اند ، این تعداد بسیار ناچیز است و به وضعیت کلی جامعه روانشناختی کشور در مقایسه با تعداد کل اعضا باز می شود.
فتی اشتیانی هشدار داد که یکی از مضرات نوظهور ، حضور روانشناسان در رسانه های اجتماعی مانند اینستاگرام است. این افراد به طور معمول توصیه های روانشناختی را بدون صلاحیت علمی و مجوز رسمی ارائه می دهند ، که در بسیاری از موارد نه تنها مفید هستند بلکه می توانند سلامت روانی کاربران را به خطر بیندازند.
رئیس سیستم روانشناسی و مشاوره این کشور گفت: “یکی از موضوعات مهمی که تحت تأثیر فعالیت های فضای مجازی غیر عرف قرار می گیرد ، افزایش تعدادی از اختلالات است.” بسیاری از کاربران ، به ویژه نوجوانان و جوانان ، بعد از قرار گرفتن در معرض محتوای غیر علمی در مورد زیبایی و بدن ایده آل ، احساس نارضایتی مزمن در مورد ظاهر خود دارند. این می تواند منجر به اختلالات مانند اختلال سوء هاضمه بدن شود که نیاز به مداخله حرفه ای و درمان دقیق روانشناختی دارد.
فتاتی خاطرنشان كرد: مردم باید در انتخاب مشاور و روانشناس مراقب باشند و فقط به افرادی كه مجوز معتبر از سیستم روانشناختی كشور دارند مراجعه كنند. خانواده ها همچنین باید نسبت به محتوای روانشناختی موجود در فضای مجازی حساس باشند و در صورت مشاهده موارد آسیب زا ، آن را به مقامات ذیربط گزارش دهند.