اختلالات نگرانی ، فاجعه – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

خبرگزاری مهر گزارش داد: “افراد مبتلا به اختلال خودآگاهی علائم طبیعی مانند سردردهای خفیف ، سرگیجه ، انقباض عضلات یا خستگی روزانه را به یک بیماری خطرناک نسبت می دهند.” این تصور غلط و اضطراب که منجر به آن می شود می تواند تا حد زیادی بر فرد تأثیر بگذارد.
وی گفت: “به دلیل مشکلات روانی ، آنها دائماً احساس می کنند که بیماری های جدی مانند سرطان یا مشکلات درمان نشده دارند.” به عنوان مثال ، فرد با سردرد ساده ممکن است تصور کند که تومور مغزی دارد و حتی شرایطی مانند جراحی مغز ، فلج و مرگ را تجسم می کند. این نگرانی ها فراتر از یک اضطراب ساده است و منجر به فاجعه در ذهن فرد می شود.
روانشناس بهداشت همچنین به تفاوت بین این اختلال و شخصیت تئاتری اشاره کرد: افرادی که دارای عزت نفس پایین هستند و به توجه شدید نیاز دارند ، ممکن است عمداً به دیگران نشان دهد که برای لذت بردن از عشق و توجه بیشتر بیمار هستند. اما در اختلال خودآموز ، فرد احساس می کند که بیمار است.
حدیث شکوری اذعان کرد: این اختلال و اثرات آن بستگی به میزان اضطراب دارد. بیماران معمولاً از یک پزشک به پزشک دیگر می روند و با وجود تشخیص های مکرر که سالم هستند ، پزشکان هنوز فکر می کنند که پزشکان وضعیت جدی خود را درک نکرده اند.
وی گفت: “آنها حتی پس از ده ها آزمایش و تشخیص مشابه به دنبال تأیید فرضیات خود هستند.” این افراد نه تنها پزشکان خود را به طور مکرر تغییر می دهند ، بلکه زمان زیادی را نیز در اینترنت می گذرانند تا علل و علائم بیماری را جستجو کنند.
در برنامه به من بگویید: راه حل این اختلال روانشناختی درمانی است ، اگر این درمان انجام نشود ، اضطراب و پریشانی افزایش می یابد و کیفیت زندگی به شدت کاهش می یابد. در این روش درمانی ، روانشناسان به مردم کمک می کنند تا اعتقادات خود را در مورد سلامت جسمی خود اصلاح کنند و اضطراب خود را کنترل کنند.