سلامت خانواده

احتمال شیوع تب کریمه در فصل گرما در یزد – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرگزاری مهر ، علی فتیحی نیا در مورد شیوع تب کنگو کریمه گفت: “با آغاز فصل گرم ، احتمال افزایش بیماری افزایش می یابد و جلوگیری از سلامتی و پیشگیری مهم است.

وی افزود: مشاهده اصول بهداشتی از جمله دامپروری ، ضد عفونی کردن دام ، استفاده از روشهای محافظت شخصی در تماس با ترشحات حیوانات و خون ، جلوگیری از ذبح در مکانهای غیرمجاز و تهیه گوشت مورد نیاز از سایتهای قابل اعتماد و نظارت شده دامپزشکی می تواند تب را کنترل کند.

مدیر کل دامپزشکی یزد گفت: روند قبل از کشتار در کشتارگاه های استان انجام می شود ، به طوری که لاشه به مدت 4 ساعت در چهار درجه سانتیگراد ذخیره می شود و سپس به مراکز فرستاده می شود که در روند از بین بردن ویروس تب کریمه و بسیاری از عوامل بیماری. مهمانی اثر دیگر

Fatehinia افزود: ویروس تب کنگو کریمه به گرما حساس است و گوشت آن را از بین می برد ، بنابراین به مردم توصیه می شود که از گوشت و کبد خام و نیمی از آن جلوگیری کنند.

علائم این بیماری در انسان در تب ، لرز ، سرگیجه ، حالت تهوع ، درد گردن و سفتی ، حساسیت به نور ، سردردهای شدید ، درد چشم ، خونریزی زیر طبقه و در نهایت مرگ و بیماری در دام هیچ علائم بالینی ندارد و عادل تب موقت در تله ایجاد می کند ، بنابراین بر علائم در حیوانات قابل تشخیص نیست.

Fateh Nia اذعان کرد: افرادی که سابقه نیش کنه دارند ، دام های زنده و ترشحات خون محصولات حیوانی خام هستند و علائم فوق را باید ببینید به زودی بازدید و معالجه مراکز بهداشتی.

مدیر کل دامپزشکی یزد در پایان رعایت بهداشت ، از جمله استفاده از دستکش و ماسک در هنگام تماس و کشتار و خرد کردن گوشت ، از این امر امتناع می ورزد از با دست یا بر روی بدن دام ، با مشاهده اصول کار ایمنی برای جلوگیری از خراش های پوستی و تماس با ترشحات حیوانات ، کنترل دام های غیرمجاز ، پاشش دوره ای دام و دامداری ، جمع آوری کودهای و زباله های حیوانات ، و از بین بردن دام ، ذبح در قتل عام ها ، کشتار ، کشتار. هویت و قاچاق ، امتناع از کشتن دام های غیرمجاز و خارج از ذبح و نگهداری گوشت تازه به مدت 2 ساعت در دمای 2 درجه سانتیگراد در یخچال ، استراتژی هایی را برای جلوگیری از تب کنگو کریمه ذکر کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا