احتمال ابتلا به آلزایمر با مصرف این ادویه در غذا
به گزارش خبرآنلاین به نقل از سلامت، افرادی که بیش از 50 گرم فلفل در روز مصرف می کنند، دو برابر کاهش حافظه و مشکلات روحی را تجربه می کنند.
این کاهش بیشتر برای افرادی است که لاغر هستند و فلفل قرمز مصرف می کنند.
به گزارش ایسنا، این یافتهها پشت برخی پوششهای مثبت برای غذاهای تند، از جمله ارتباط آنها با عمر طولانیتر، کاهش فشار خون و سایر فواید است.
دکتر زومین شی محقق این تحقیق اظهار داشت: در مطالعات قبلی ما مشخص شد که مصرف فلفل قرمز برای وزن بدن و فشار خون مفید است. با این حال، در این مطالعه اثرات نامطلوبی بر شناخت در میان سالمندان یافتیم.
این مطالعه شامل بیش از 4000 بزرگسال چینی بود که بیش از 15 سال تحت نظر بودند.
غذاهای تند شامل فلفل چیلی تازه و خشک و فلفل سیاه یا فلفل دلمه ای در این مطالعه مورد بررسی قرار نگرفتند.
دکتر شی گفت: فلفل قرمز یکی از پرمصرف ترین ادویه ها در دنیا به ویژه آسیا نسبت به کشورهای اروپایی است.
در مناطق خاصی از چین، مانند سیچوان و هونان، تقریباً یک نفر از هر سه بزرگسال هر روز غذاهای تند می خورند.
ماده موثره فلفل کپسایسین است که در صورت مصرف یا تماس با هر بافتی باعث ایجاد احساس سوزش می شود. کپسایسین با کاهش وزن مرتبط است زیرا تصور می شود که متابولیسم را سرعت می بخشد و باعث کاهش چربی می شود.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین