ابلاغ مقررات بهداشتی فرآوری میگو به روش سنتی – خبرگزاری مهر ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالعظیم برفوی با اشاره به ویژگی های خاص فرآورده های دامی که به منظور حفظ و نگهداری روش های صنعتی یا غیرصنعتی تغییر یافته است، گفت: این محصولات جزو محصولات خام نبوده و از حالت خام خارج شده اند. به همین دلیل صدور مجوز بهداشتی برای فرآورده های آبزی فرآوری شده اعم از میگو و میگوی خشک نمکی بر اساس قوانین و مقررات در حیطه وظایف سازمان غذا و دارو می باشد.
وی افزود: این اقدام در راستای ارتقای سطح بهداشت و سلامت جامعه انجام می شود و تمامی واحدهای تولیدی موظف به رعایت این استانداردها خواهند بود تا محصولات با کیفیت و ایمن به دست مصرف کنندگان برسد.
با توجه به برفاین مقررات به منظور تضمین کیفیت و ایمنی محصولات دریایی به بازار مصرف ابلاغ شده است.
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: نظارت مستمر بر این واحدها از سوی سازمان غذا و دارو انجام می شود تا تمامی مراحل تولید و بسته بندی بر اساس ضوابط تعیین شده انجام شود.