اخبار سلامت

ابتلای 6 میلیون ایرانی به آسم/شیوع 10 درصدی آسم در کودکان

محمد رضا مسجیدی در کنفرانس یک روزه در مورد آخرین یافته های تشخیص و درمان آسم که توسط انجمن تخصصی ریه ایران برگزار می شود ، به خبرنگاران گفت: آسم به عنوان یکی از مهمترین بیماریهای مزمن ، در بیماری های غیر واگیر قرار می گیرد. بیماریهای غیر واگیر علت 70 تا 80 درصد از مشکلات سلامتی و مرگ جهان است.

دخانیات

وی گفت: “این بیماری ها دارای عوامل خطر متداول از جمله سیگار کشیدن ، الکل ، الکل ، رژیم غذایی ناسالم ، بیهوشی و عدم فعالیت بدنی و عدم فعالیت بدنی هستند.”

مسجد ادامه داد: در منطقه بیماری مزمن تنفسی ، دو بیماری اصلی وجود دارد که یکی آسم و دیگری بیماری انسداد مزمن ریوی (COPD) است.

10 ٪ از کودکان به آسم

وی گفت: آسم در حال حاضر در حدود 270 میلیون نفر در جهان درگیر است و شایعترین بیماری مزمن در کودکان است.

وی گفت: “این علائم معمولاً حاوی سرفه و تنگی نفس است و تشخیص آن مبتنی بر تاریخ و معاینه بالینی است.” در برخی موارد ، آزمایش های تنفسی نیز برای تأیید شدت و پاسخ به درمان انجام می شود.

نیاز به جلوگیری از عوامل آسم

وی گفت: “درمان آسم نیز ساده و در دسترس است.” مهمترین توصیه ها شامل اجتناب از دود ، گرد و غبار ، آلرژن ها ، دخانیات ، بهداشت خانه ، جلوگیری از یک شکم کامل و مدیریت استرس است.

اسپری های تنفسی ، روش اصلی درمان آسم

یکی از متخصصان ریه در مورد درمان آسم گفت: “استفاده منظم از اسپری های تنفسی نیز درمان اصلی است که خوشبختانه در داخل کشور تولید می شود و با پوشش بیمه مناسب ارائه می شود.”

مسجد گفت: شعار امسال سازمان بهداشت جهانی روز جهانی آسم “دسترسی عمومی به اسپری های تنفسی” است. این بدان معناست که بیماران باید بتوانند به راحتی و با کمترین هزینه به داروهای مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند. متأسفانه ، در کشور ما به دلیل مشکلات بیمه و مشکلات ارزی ، قیمت داروها در حال افزایش است و این می تواند بیماران کم درآمد را در شهرها و روستاها به چالش بکشد. از 270 میلیون بیمار Asmine در جهان ، حدود 460،000 نفر در هر سال جان خود را از دست می دهند. با این حال ، آسم بیماری است که به راحتی تشخیص داده می شود و تحت درمان قرار می گیرد. مرگ آسم نشان می دهد که ضعف سیستم بهداشتی کشورها و اقدامات جدی تری برای جلوگیری از آن انجام می شود.

رئیس انجمن دخانیات ایران خاطرنشان کرد: شیوع آسم با آلودگی هوا و مصرف دخانیات ، به ویژه در جوانان و نوجوانان ، افزایش می یابد. حتی رشد ریه های جنین در مادران باردار که در معرض دود قلیان و سیگار قرار دارند آهسته است و ممکن است کودکان با اختلالات تنفسی مانند آسم متولد شوند ، بنابراین توصیه می کنیم افراد از دخانیات استفاده نکنند.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا