اخبار سلامت

ابتلای 1.4 میلیون ایرانی به صرع/ میگرن شایع ترین نوع سردرد

دکتر مجید غفارپور ، عضو دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو انجمن جراحی مغز و اعصاب ایران ، امروز در یک کنفرانس خبری با همکاران رسانه ای گفت که مغز در حال حاکم بر همه اقدامات اطلاعاتی و حرکتی است و می گوید که صرع یا صرع است. در جهان ، بیش از 50 میلیون نفر صرع دارند و در ایران حدود یک میلیون و 400000 نفر این بیماری را دارند.

وی افزود: “افراد صرع با لرزش و حرکت اندام ها به عنوان بیهوشی شناخته می شوند ، اما صرع انواع مختلفی دارد و ممکن است به شخص آلوده شود اما بیهوشی ندارند و صرفاً سردرد را تجربه می کنند.” چند ثانیه از آگاهی نیز می تواند در محدوده صرع باشد.

غافارپور با اشاره به عوارض درمان نادرست ، گفت: “اگر صرع به موقع درمان نشود ، می تواند عوارضی مانند کاهش هوش و اختلالات رفتاری ایجاد کند.” از طرف دیگر ، داروهای مورد استفاده در معالجه صرع ممکن است هوش و رفتار افراد را مختل کند.

وی گفت: میلیون ها دلار در جهان سالانه صرف خرید داروهای صرع می شود و افزود: “ما باید به استفاده صحیح از داروها توجه کنیم و از هزینه های اضافی برای بیماران و سیستم بهداشتی جلوگیری کنیم.”

وی گفت: “ما بیش از 13 نوع سردرد داریم که شایع ترین آنها میگرن است و استرس می تواند شدت آن را افزایش دهد.” سردردهای میگرن ممکن است طولانی شود و باعث اختلال در بینش موقتی شود. اختلالات بینایی گذرا در افراد مسن نیز ممکن است ناشی از میگرن باشد. همچنین سردرد به نام سردرد تنش وجود دارد که با اضطراب تشدید می شود.

عضو هیئت مدیره انجمن عصب شناسی ایران در پاسخ به سؤالی از خبرنگار Tasnim در مورد گروه های سنی با صرع ، گفت: صرع دو قله دارد. این امر در کودکان و همچنین افراد بالای 60 سال شایع تر است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا