ابتلای سالانه 600 میلیون نفر در جهان به بیماری ها در پی مصرف غذای آلوده

عبدالعیم بهفار ، مدیر کل محصولات سازمان غذا و داروی ، گفت: “غذا نیاز اصلی بقا است ، اما در صورت عدم کیفیت و کیفیت می تواند منجر به بیماری های جدی شود.” بیش از 600 میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری هایی که در غذاهای آلوده یا نامشخص سرچشمه می گیرند ، آلوده شده اند.
وی با اشاره به تهدیدهای ناشی از سموم باقیمانده ، سموم دفع آفات و سایر ترکیبات مضر ، گفت: “اگر ایمنی مواد غذایی را نادیده بگیریم ، باید پول زیادی را برای معالجه خرج کنیم.” در حالی که نظارت مؤثر بر زنجیره تأمین می تواند از بسیاری از این بیماری ها جلوگیری کند.
مدیر کل محصولات غذایی و نوشیدنی و سازمان داروی گفت: ایمنی مواد غذایی یک اقدام پیشگیرانه و مؤثر در سیستم بهداشتی است و گفت: نظارت دقیق بر کیفیت مواد غذایی نقش مهمی در کاهش هزینه های پزشکی و افزایش بهره وری در سلامت عمومی دارد.
وی همچنین تأکید کرد: ایمنی مواد غذایی فقط یک کار سازمانی نیست ، بلکه مسئولیتی است که کلیه موسسات درگیر در تولید ، واردات ، توزیع و تأمین مواد غذایی باید پاسخگو باشند.
بهفر گفت: “هدف نهایی ما داشتن یک جامعه سالم و پویا است و این هدف بدون توجه جدی به کیفیت و ایمنی غذا حاصل نمی شود.”
پایان پیام/