آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟

وزارت بهداشت و آموزش پزشکی در پاسخ به این باور دروغین که آیا گوشت قرمز نسبت به گوشت سفید پروتئین بیشتری دارد یا خیر. انواع گوشت ، از جمله گوشت قرمز (گوشت گوسفند ، گاوها و شترها) و گوشت سفید (از جمله مرغ و انواع ماهی) ، حدود 2 گرم پروتئین در واحد دارند که حدود 2 گرم است.
به گزارش خبرگزاری بهداشت ، گوشت قرمز برای یک واحد و در مقیاس پروتئین در گوشت های مختلف فرقی نمی کند.
در مورد کیفیت پروتئین ، گوشت قرمز و گوشت سفید نیز به عنوان منابع پروتئین با کیفیت بالا یا با ارزش بالا در نظر گرفته می شوند
اما میزان چربی ، نوع چربی و نوع و میزان ریز مغذی ها در انواع گوشت می تواند متفاوت باشد. به عنوان مثال ، در گوشت قرمز ، چربی عمدتا چربی اشباع شده است ، در حالی که چربی های موجود در گوشت ماهی (مخصوصاً ماهی آب سرد) عمدتاً از نوع چربی های غیر اشباع مانند چربی های امگا -3 هستند. تفاوت در نوع چربی یکی از عواملی است که باعث می شود گوشت های مختلف اثرات متفاوتی بر سلامتی داشته باشند ، به ویژه سلامت سیستم قلبی عروقی بدن.
بر این اساس ، از دستورالعمل های غذایی برای محدود کردن مصرف گوشت قرمز و محصولات گوشتی در بزرگسالان توصیه می شود و عمدتا از گوشت سفید و پروتئین های گیاهی مانند حبوبات و آجیل برای تأمین پروتئین بدن استفاده می شود.