آیا کره های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی شود؟

وزارت بهداشت و درمان پزشکی آموزش تغذیه به نام این تصور غلط نامیده می شود که کره های محلی برای پخت و پز بهتر هستند و لیپیدهای خون را افزایش نمی دهند و تأکید می کنند: مصرف بیش از حد چربی های اشباع شده و transduppies خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد.
به گفته وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ، کره ، کره ، از جمله کره محلی ، به عنوان روغن حیوانات ، عمدتاً حاوی چربی اشباع شده است و مقادیر چربی های ترانس در چربی های لبنی وجود دارد.
مصرف بیش از حد چربی های اشباع و ترانس با افزایش سطح کلسترول خون ، آترواسکلروز (ایجاد پلاک) ، افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و افزایش خطر ابتلا به برخی سرطانها و مرگ آنها همراه است.
طبق راهنمای جدید تغذیه ایالات متحده ، میزان چربی اشباع شده باید محدود باشد و کمتر از ده درصد از انرژی دریافت شده را تشکیل می دهد. توصیه می شود روغن های حیوانات مانند کره و روغنهای نیمه جامد مانند روغن های گیاهی برای پخت و پز غذاهای پخت و پز را جایگزین کنید.
روغنهای مایع عمدتاً از چربی های اشباع نشده تشکیل شده اند. اگر این روغن ها به درستی نگهداری شوند و مورد استفاده قرار گیرند و از آن استفاده شوند ، می توانند برای سلامتی مفید باشند.