سلامت خانواده

آیا چای و قهوه سرطان زا هستند یا ضد سرطان؟

به گزارش خبرآنلاین، بر اساس گزارش بنیاد تحقیقات سرطان بریتانیا، سالانه حدود 12800 مورد جدید سرطان سر و گردن و حدود 4100 مورد مرگ ناشی از این بیماری در انگلیس رخ می دهد.

به گزارش یورونیوز، مطالعه جدید ثابت نمی‌کند که چای و قهوه به تنهایی در برابر چنین سرطان‌هایی محافظت می‌کنند، اما کارشناسان می‌گویند این یافته‌ها به روشن کردن موضوعی کمک می‌کند که تاکنون به شدت مورد بحث بوده و نتایج متناقضی داشته است.

دکتر یوان چین امی لی از موسسه سرطان هانتسمن و دانشکده پزشکی دانشگاه یوتا، نویسنده ارشد این مطالعه، گفت: “در حالی که تحقیقات قبلی در مورد مصرف قهوه و چای و کاهش خطر سرطان انجام شده است، این مطالعه متفاوت را نشان می دهد. تأثیرات آن بر انواع مختلف سرطان سر و گردن، از جمله مشاهده این که حتی قهوه بدون کافئین نیز تأثیر مثبتی دارد، برجسته شد.

تیمی از محققان که یافته‌های خود را در مجله سرطان منتشر کردند، سرطان» منتشر شد، نحوه تجزیه و تحلیل داده های 14 مطالعه را که شامل اروپا، آمریکای شمالی و آمریکای لاتین بود، توضیح داد.

محققان پس از در نظر گرفتن عواملی مانند سن، جنسیت، تعداد سیگارهای مصرفی در روز، مصرف الکل و مصرف میوه و سبزیجات دریافتند افرادی که بیش از چهار فنجان قهوه کافئین دار در روز می نوشند، کمتر قهوه کافئین دار می نوشند. در مقایسه با کسانی که این کار را نکردند. درصد کمتر به سرطان سر و گردن مبتلا می شوند. به طور خاص، آنها دریافتند که این مصرف با کاهش خطر ابتلا به سرطان حفره دهان و اوروفارنکس – بخشی از گلو که درست در پشت دهان قرار دارد، مرتبط است.

با این حال، نوشیدن قهوه بدون کافئین تنها با کاهش خطر ابتلا به سرطان حفره دهان مرتبط بود.

شرایط برای چای کمتر روشن بود. نتایج نشان داد که نوشیدن یک فنجان یا کمتر در روز با 9 درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان های سر و گردن به طور کلی و به طور خاص خطر ابتلا به سرطان گلو مرتبط است.

دکتر لی می گوید: «شاید ترکیبات دیگری به جز کافئین در اثر ضد سرطانی احتمالی قهوه و چای نقش داشته باشند.

با این حال، نوشیدن بیش از یک فنجان چای در روز با 38 درصد بیشتر احتمال ابتلا به سرطان حنجره مرتبط است. تیم تحقیقاتی نشان می دهد که این ممکن است با افزایش احتمال بیماری ریفلاکس معده به مری ناشی از نوشیدن چای مرتبط باشد که خود با خطر بالاتر سرطان حنجره مرتبط است.

این تیم همچنین به محدودیت‌های این مطالعه اشاره کرد، از جمله اینکه خود گزارش مصرف چای و قهوه ممکن است غیرقابل اعتماد باشد و اینکه نوع چای یا قهوه مورد بررسی قرار نگرفته است.

تام سندرز، استاد بازنشسته تغذیه و رژیم‌شناسی در کینگز کالج لندن که در این مطالعه شرکت نداشت، نیز به برخی محدودیت‌ها اشاره کرد و گفت: در مطالعات مشاهده‌ای، حذف کامل اثرات مخدوش‌کننده مانند تنباکو و الکل بسیار دشوار است. تجزیه و تحلیل آماری.”

وی افزود: بنابراین افرادی که زیاد قهوه و چای می نوشند ممکن است تمایل بیشتری به اجتناب از سایر رفتارهای مضر مانند مصرف الکل و دخانیات داشته باشند و بنابراین ممکن است به دلایل دیگر در معرض خطر کمتری برای ابتلا به این سرطان ها قرار بگیرند. “

۲۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا