سلامت خانواده

آیا می دانید که یک ماده ساده می تواند انفارکتوس میوکارد را متوقف کند؟

تحقیقات قبلی نشان داده است که از بین بردن نمک از وعده های غذایی می تواند خطر ابتلا به مشکلات قلبی را کاهش دهد. کاهش تعداد وعده های غذایی که اضافه می کنید یا به طور کامل از بین می برید می تواند تفاوت بزرگی در سلامت قلب شما ایجاد کند.

ایسنا نوشت: “پتاسیم میزان نمکی را که بدن شما از جریان خون خارج می شود ، افزایش می دهد.” در یک مطالعه ، کارشناسان سعی کردند با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ، پتاسیم برای افراد مفیدتر باشند.

پروفسور هنینگ بونداگارد ، استاد دانشگاه کپنهاگ و نویسنده ارشد این مطالعه ، گفت: “بدن انسان با پتاسیم غنی و سدیم کم تکامل یافته است.

وی گفت: “پتاسیم برای عملکرد قلب بسیار مهم است ، و ما مطالعات مشاهده ای را می دانیم که پتاسیم کم خطر آریتمی و نارسایی قلبی و مرگ را افزایش می دهد.” سؤال ساده ای که در این آزمایش پرسیدیم این بود: آیا ما از بیماران با افزایش سطح پتاسیم در بدن سود می بریم؟

به گفته گاردین ، ​​این آزمایش شامل 5 بیمار قلبی در دانمارک با دفع کننده های دل شکسته (ICD) بود که نیمی از آنها توصیه های غذایی در مورد چگونگی افزایش سطح پتاسیم به آنها داده شد.

نتایج نشان داد که افزایش سطح پتاسیم خون در رژیم غذایی با “کاهش خطر قابل توجه” – 2 ٪ – بیماری قلبی ، بستری در مورد بیماری های قلبی یا مرگ به هر دلیلی همراه است.

این نتایج در کنگره انجمن قلبی عروقی اروپا در مادرید ، بزرگترین کنفرانس قلب جهان ارائه شد.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا