سلامت خانواده

آیا می خواهید سرطان بگیرید؟/ همین یک کار را انجام دهید کافی است

به گزارش خبرآنلاین، وجود مقادیر زیادی اسیدهای چرب امگا 6 در بدن که ممکن است از طریق مصرف غذاهای بسیار فرآوری شده وارد بدن شده باشد، می تواند بر خواص ضدالتهابی و ضد توموری یک اسید چرب ضروری دیگر تأثیر بگذارد. به نام امگا 3. آنها را ضعیف کند.

به گزارش یورونیوز، محقق دکتر تیموتی یتمن می گوید: جهش ها هر روز در دستگاه گوارش رخ می دهند و معمولاً این جهش ها به سرعت توسط سیستم ایمنی بدن با کمک مولکول ها یا واسطه های امگا 3 مهار می شوند. اگر بدن سال‌ها در معرض التهاب مزمن ناشی از نوعی امگا 6 باشد که معمولاً در غذاهای فرآوری‌شده و ناسالم یافت می‌شود، احتمال ثابت شدن جهش‌ها افزایش می‌یابد و بدن برای مقابله با آنها سخت‌تر می‌شود.»

کارشناسان می گویند که رژیم غذایی آمریکایی معمولاً سرشار از اسیدهای چرب امگا 6 است. این به دلیل مصرف گسترده فست فودها و تولید غذاهای بسیار فرآوری شده است که در حال حاضر حدود 70 درصد از عرضه غذای ایالات متحده را تشکیل می دهد. اسید لینولئیک یک اسید چرب امگا 6 است که در روغن های ذرت، بادام زمینی، سویا، گلرنگ و آفتابگردان یافت می شود و رایج ترین نوع امگا 6 در رژیم غذایی آمریکایی است.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا