آیا مصرف شکلات تلخ خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد؟ – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان
دلیل این امر کاملاً مشخص نیست، اما محققان بر این باورند که شکلات تلخ فواید متابولیک بیشتری نسبت به شکلات شیری دارد زیرا حاوی قند کمتر و سطوح بالاتری از ترکیبات گیاهی است که برخی مطالعات نشان داده است. نشان داده شده است که التهاب را کاهش می دهد و حساسیت به انسولین را بهبود می بخشد.
در حالی که بسیاری از مطالعات قبلی اثرات سلامتی خوردن شکلات را بررسی کرده اند هستندمطالعه جدید یکی از معدود مطالعاتی است که به طور خاص شکلات تیره و شیری را مقایسه می کند. همچنین یکی از بزرگترین مطالعات در این زمینه تا به امروز است.
شکلات تلخ حاوی مقدار زیادی کاکائو است. به گفته محققان، در نتیجه، شکلات تلخ معمولاً چندین برابر غلظت ترکیبات گیاهی مفیدی به نام پلی دارد. فنل می بینمبه خصوص نوع آن نامیده می شود فلاونوئیدهادارد
این مواد طبیعی به عنوان ضد آنها به عنوان اکسیدان عمل می کنند و در بسیاری از غذاهای گیاهی از جمله میوه ها، سبزیجات، چای و قهوه یافت می شوند. تعدادی از مطالعات نشان داده است که فلاونوئیدها ممکن است با بهبود پاسخ بدن به تجزیه انسولین و قند و همچنین محافظت از سلول ها باشد. به من بگو که انسولین را از لوزالمعده تولید و آزاد می کند، از دیابت نوع 2 محافظت می کند.