سلامت خانواده

آیا لایه سفید روی خیار فله خطرناک است؟

نهایی بههانی: به طور کلی ، خیارها به دو دسته اصلی تخمیر شده و سرکه تقسیم می شوند. خیارهای تخمیر شده از طریق فرآیند طبیعی تخمیر تولید می شوند و حاوی نمک بیشتری هستند و دارای عطر و طعم و ترد بهتری هستند ، در حالی که خیارهای سرکه با استفاده از سرکه بدون فرآیند تخمیر ساخته می شوند.

دکتر Fatemeh Amini Najafi ، دامپزشک ، متخصص آسیب شناسی ، میکروبیولوژیست و مدرس دانشگاه ، در گفتگو با اخبار آنلاین گفت: “ما خیار را نمونه برداری کردیم و چند نکته را در تهران بسته بندی کردیم تا جواب درست را بدست آوریم ، لایه سفید روی آب خیار چیست.” به اندازه کافی جالب ، این لایه سفید روی خیار سرکه دیده نمی شد ، اما در خیار نمکی فله دیده می شد. این آزمایش به دو روش در دو محیط مختلف کشت انجام شد. نتایج نشان داد که هیچ خبری از قالب و رشد باکتریها در لایه سفید خیارهای فله وجود ندارد و مستعمرات تشکیل شده همه مخمر هستند.

این لایه سفید هیچ خطری برای سلامتی ندارد

این لایه به دلیل رشد هالوفین یا مخمرهای نمکی دوستانه است که احتمالاً به دلیل عدم بهداشت در فرآیند تولید یا نگهداری ایجاد می شود ، که معمولاً باعث خطر سلامتی نمی شود. با این حال ، اگر تغییری در طعم بو یا خیار وجود داشته باشد ، بهتر است مصرف نکنید. اما اگر می خواهید بدانید که چگونه خیارها را در خانه نگه دارید تا این لایه سفید شکل نگیرد ، مراحل زیر را بردارید.

نمک های ید یافته ممکن است روند تخمیر را مختل کرده و باعث رشد مخمر شود ، بنابراین برای تهیه خیارهای تخمیر شده از نمک بدون ید استفاده کنید. توصیه می شود از آب جوش و خنک استفاده کنید زیرا از رشد مخمرهای ناخواسته جلوگیری می کند. بهتر است خیار را در یک محیط خنک و تاریک نگه دارید. نور و گرما رشد مخمر را تحریک می کند. اضافه کردن یک قاشق از سرکه در هر لیتر آب می تواند از رشد مخمر جلوگیری کند. اطمینان از غوطه ور شدن خیارها در آب نمک نکته مهمی است. برای جلوگیری از تماس با هوا و رشد مخمر ، خیارها باید کاملاً زیر آب باشد. برای نگه داشتن خیارها در زیر آب می توانید از یک شیء سنگین مانند یک بشقاب یا سنگ تمیز استفاده کنید.

آیا لایه سفید روی خیار فله خطرناک است؟

امکان

اخیراً کلیپ در فضای مجازی منتشر شده است که ادعا می شود به خیارها بریده شده است. دکتر امینی نجفی می گوید: واقعیت این است که برش یا سولفات مس باعث ایجاد واضح ، رنگ خیار و مشتری دوستانه می شود که البته می تواند برای سلامتی مضر باشد. برای اطلاع از صحت این مسئله ، ما چند نمونه از خیارهای موجود در بازار را برای آزمایش کبودی تهیه کرده ایم. این آزمایش توسط دستگاه ICP ، یکی از بهترین و دقیق ترین دستگاه ها اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که از سه نمونه ، دو نمونه از خیار فله حاوی خیار کبودی است و خیار کارخانه بسته بندی شده هیچ کبودی ندارد.

اما سوال ممکن است این باشد که چگونه باید متوجه وجود کبودی در خیارهای فله ای شویم؟ این آسیب شناس معتقد است که تشخیص کبودی در خیارهای فله ، که نظارت ندارد ، توسط مصرف کنندگان امکان پذیر نیست و بهتر است از پوشاک کارخانه تحت نظارت استاندارد و دفتر بهداشت استفاده کنید.

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا