سلامت خانواده

آیا غذای nafakh در هنگام شیردهی از بین می رود

وزارت بهداشت در مورد بهبود تغذیه در پاسخ به اینکه آیا مصرف گوشت ، پیاز ، لوبیا ، میوه ، آب و شیر در هنگام شیردهی باعث نفخ و سوزش سر دل در هنگام شیردهی می شود ، گفت: برخی از نوزادان ممکن است نسبت به ترکیبات خاص رژیم غذایی مادر حساسیت داشته باشند. رفتن و هندوانه در بعضی موارد می تواند منجر به نفخ یا درد شکم در نوزاد شود ، این واکنش ها فردی و گذرا است و برای همه نوزادان اتفاق نمی افتد.

بر این اساس ، توصیه می شود مادرانی که فقط در صورت مشاهده نفخ یا بی قراری در کودک در طی 2 ساعت از خوردن غذا ، محدود کردن یا قطع ماده ، شیرده می شوند ، در غیر این صورت از بین بردن گسترده غذاهای ضروری مانند گوشت ، لبنیات ، آبگوشت یا میوه ها ممکن است توصیه نشود.

همچنین ، اعتقاداتی مانند سیر و پیاز مادر باعث گوش نوزادان می شود ، آنها از نظر علمی تأیید شده و نادرست هستند.

به طور کلی ، تغذیه متعادل ، متنوع و کامل در هنگام شیردهی نه تنها برای سلامت مادران بلکه برای رشد بهینه کودک نیز ضروری است. خانواده ها و مادران باید از اعتقادات نادرست تغذیه ای خودداری کنند و در صورت نیاز به مشاوره ، به متخصصان تغذیه و پزشک مراجعه کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا