سلامت خانواده

آیا سیب زمینی برای بیماران دیابت مفید است؟

در میان ما ، عاشقان سیب زمینی سرخ شده کم نیست ، امیدواریم که انتخاب آنها را تجدید نظر کنیم و از سیب زمینی به عنوان مثال بخارپز یا جوشانده استفاده کنیم. سایت پزشکی یک شبکه تحقیق را بر اساس مجله BMJ منتشر کرده است ، که نشان می دهد روغن داغ یا اجاق گاز داغ به طور کامل متابولیسم سیب زمینی را تغییر داده و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را به شدت افزایش می دهد.

Health News در یک خبرنامه نوشت: طبق این آزمایش ، کسانی که در هفته سه یا بیشتر سیب زمینی سرخ شده مصرف می کنند ، در مقایسه با کسانی که کمتر از یک وعده غذایی در هفته می خورند ، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش می دهند. شدت این رابطه با افزایش افزایش مصرف افزایش می یابد به حدی که کسانی که در هفته پنج یا بیشتر وعده های غذایی می خورند تا 5 ٪ هستند. با این حال ، سیب زمینی های پخته شده ، جوشانده یا پوره چنین رابطه ای نشان ندادند.

پخت و پز سیب زمینی با جوش یا ارزش غذایی بخارپز چربی و کنترل انتشار قند را کاهش می دهد ، اما این همه نیست. پخت و پز سیب زمینی توسط جوشانده یا بخارپز نه تنها ارزش غذایی آن را حفظ می کند ، بلکه با کاهش چربی و کنترل انتشار قند ، آن را برای اکثر افراد ایمن می کند. نکته جالب این است که حتی انتخاب سیب زمینی های خنک شده پس از پخت می تواند به دلیل تشکیل نشاسته ، تأثیر بهتری در کنترل قند خون داشته باشد.

کارشناسان تغذیه تأکید می کنند که مشکل خود سیب زمینی نیست ، بلکه از عادات پخت و پز و حجم مصرف است. بنابراین ، اگر به سلامت قلب و قند خون خود فکر می کنید ، ممکن است زمان آن رسیده باشد که سیب زمینی سرخ شده را به مهمانی های مهمانی برسانید و در زندگی روزمره جوش و بخارپز شود. این تغییر کوچک می تواند به اندازه یک تصمیم بزرگ بر آینده سلامتی شما تأثیر بگذارد.

پشت این شاخص روغن ، کالری و گلیسمی چیست؟

چرا فقط سیب زمینی مشکل ساز است؟ دو عامل اصلی در بازی هستند

افزایش کالری و چربی سرخ کردن سیب زمینی به کالری و چربی اضافی می دهد که می تواند منجر به افزایش وزن و افزایش وزن شود ، مستقیماً با دیابت مرتبط است.

شاخص گلیسمی و پردازش ذاتاً سیب زمینی نشاسته ای است. هنگامی که با روش هایی که چربی و نمک یا محصولات سیب زمینی فرآوری شده را اضافه می کنند ، استفاده می شود ، اثرات متابولیکی منفی افزایش می یابد. این مطالعه نشان می دهد که حدود نیمی از رابطه بین مصرف سیب زمینی و دیابت از طریق افزایش BMI واسطه می شود ، این بدان معنی است که بخشی از مشکل به وزن باز می گردد ، اما نه همه.

کل دانه ها و سبزیجات را جایگزین کنید

محققان محاسبه کردند که اگر سه وعده سیب زمینی در هفته را با دانه های کامل جایگزین کنید ، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 حدود 2 ٪ کاهش می یابد. حتی جایگزین کردن سبزیجات یا لوبیای غیر همزمان نیز به کاهش خطر کمک کرده است. همچنین نقطه مقابل وجود دارد ، جایگزینی سیب زمینی های پخته شده یا جوشانده با برنج سفید خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد.

هنگام استفاده از سیب زمینی چه چیزی را باید در نظر بگیرید؟

عادات رژیم غذایی بخشی از سبک زندگی است. سیگار کشیدن ، تحرک ، الگوی کلی رژیم و وضعیت اقتصادی و اجتماعی بر یکدیگر تأثیر می گذارد.

– سیب زمینی سرخ شده را تا حد امکان کاهش دهید.
– راه های پخت و پز سالم تر را انتخاب کنید.
– از غلات و سبزیجات بیشتر در وعده های غذایی استفاده کنید.
– نظارت بر وزن بدن.

سخنرانی نهایی

سیب زمینی ها در عزت نفس غذاهایی نیستند و هنگامی که ساده و متعادل مصرف می شوند ، منبع ویتامین ها و پتاسیم است. اما هنگامی که در روغن داغ غوطه ور می شود و بارها و بارها مصرف می شود ، به یک عامل مهم در افزایش احتمال دیابت نوع 2 تبدیل می شود.

۲۲۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا