آیا سرطان استخوان قابل درمان است؟ – ایمنا
پوریا عادلی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه تومور استخوانی در واقع توده ای از بافت است که در اثر رشد غیرقابل کنترل گروهی از سلول ها در استخوان ایجاد می شود، اظهار کرد: تعداد کمی از سرطان های استخوان به عوامل ارثی مربوط می شود. اما اکثر متخصصان در این زمینه مطمئن نیستند که چه چیزی باعث سرطان استخوان می شود.
وی با اشاره به اینکه سرطان مغز استخوان بیشتر کودکان و جوانان به ویژه افرادی که تحت رادیوتراپی و شیمی درمانی هستند را مبتلا می کند، افزود: انتخاب روش درمانی برای بیماران مبتلا به سرطان مغز استخوان مانند سایر سرطان ها به اندازه و نوع توده استخوانی بستگی دارد. ، مرحله سرطان، به سن، وضعیت و سلامت عمومی بیمار بستگی دارد.
عضو هیئت مدیره انجمن علمی رادیو انکولوژی ایران با اشاره به اینکه در اکثر مواقع اولین انتخاب درمانی پزشکان برای سرطان مغز استخوان جراحی است، تصریح کرد: جراح با انتخاب روش جراحی برای درمان این افراد، تنها قسمت سرطانی استخوان را برداشته و جایگزین آن می کند. یک وسیله مصنوعی یا پروتز
عادلی با اشاره به اینکه گاهی پزشکان از روش های ترکیبی شیمی درمانی و رادیوتراپی برای درمان این بیماران استفاده می کنند، ادامه داد: در شیمی درمانی این افراد از داروهای شیمیایی برای سرکوب سلول های سرطانی استفاده می شود و با استفاده از این روش حجم تومور در اندام ایجاد می شود. کاهش می یابد، جراح آن را راحت تر و از شکل گیری خارج می کند متاستازها جدید جلوگیری می شود.
وی بیان کرد: داروهای شیمی درمانی که در درمان بیماران سرطانی استفاده می شود عوارضی مانند بی حالی و ضعف، ریزش مو، حالت تهوع و استفراغ و سایر عوارض خونی و حتی قلبی دارد که بیشتر آنها موقتی است و بیمار پس از پریود بهبود می یابد. . شیمی درمانی به حالت عادی برمی گردد.
عضو هیئت مدیره انجمن علمی رادیو انکولوژی ایران با بیان اینکه برخی سرطان های استخوان مانند سارکوم یونگ به پرتودرمانی بسیار حساس است، افزود: در برخی از نواحی بدن که از نظر جراحی غیر قابل دسترس هستند، پزشک از پرتودرمانی استفاده می کند. بی حالی و حالت تهوع.