سلامت خانواده

آیا خوردن فلفل چیلی خطر چاقی را افزایش می دهد؟

به گزارش خبرآنلاین، فلفل چیلی اغلب به دلیل خاصیت چربی سوزی و افزایش متابولیسم شناخته شده است. با این حال، تحقیقات جدید نشان می دهد که خوردن بیشتر فلفل چیلی ممکن است با افزایش خطر چاقی مرتبط باشد.

مهر در گزارشی به نقل از مدیکال نیوز نوشت: فلفل چیلی فلفلی تند و خوش طعم است که در بسیاری از غذاهای دنیا از آن استفاده می شود. آنها از خانواده کپسایسین هستند که شامل فلفل دلمه ای می شود.

تحقیقات روی کپسایسین، ترکیب فعال زیستی اصلی فلفل چیلی را به دلیل فواید سلامتی امیدوارکننده، به ویژه برای سلامت قلب و عروق، برجسته می‌کند. شواهد نشان می دهد که این پتانسیل به مدیریت چاقی، دیابت و بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.

با این حال، چندین مطالعه مشاهده‌ای در مقیاس بزرگ، از جمله یک مطالعه جامع انجام شده در روستاهای چین، ارتباط معنی‌داری را بین دفعات مصرف غذاهای تند و چاقی کلی نشان داده‌اند.

برای بررسی این موضوع، مطالعه ای ارتباط بین مصرف فلفل چیلی و خطر چاقی را در آمریکایی ها بررسی کرد.

مشابه سایر مطالعات مشاهده ای، مطالعه جدید نشان داد که مصرف مکرر فلفل چیلی با شاخص توده بدنی (BMI) بالاتر و خطر چاقی، به ویژه در زنان و بزرگسالان بالای 60 سال مرتبط است.

علیرغم یافته های متناقض در مورد نقش فلفل چیلی در چاقی تا به امروز، کارشناسان توضیحات بالقوه ای را برای نتایج متناقض ارائه می دهند.

این مطالعه داده های 6138 بزرگسال آمریکایی 20 ساله و بالاتر را از سال 2003 تا 2006 تجزیه و تحلیل کرد.

محققان با استفاده از پرسشنامه بسامد غذا، فراوانی مصرف فلفل را در 12 ماه گذشته ارزیابی کردند.

بر اساس پاسخ ها، محققان شرکت کنندگان را به 3 گروه تقسیم کردند:

• عدم مصرف فلفل قرمز: صفر بار در ماه (17%)

• مصرف گهگاهی فلفل قرمز: کمتر از یک بار در هفته (74%)

استفاده مکرر از فلفل قرمز: حداقل یک بار در هفته (9%)

این مطالعه تفاوت های قابل توجهی را در عوامل جمعیت شناختی و سبک زندگی و همچنین خطر چاقی در بین سه گروه از مصرف کنندگان فلفل قرمز شناسایی کرد.

حدود 30 درصد از کسانی که به ندرت فلفل تند می خورند چاق بودند، در مقایسه با نزدیک به 35 درصد از افرادی که گهگاه فلفل چیلی می خورند و نزدیک به 38 درصد از افرادی که مکرر فلفل تند می خورند، چاق بودند.

تجزیه و تحلیل بیشتر نشان داد که به طور متوسط، افرادی که به طور مکرر فلفل قرمز مصرف می کنند، شاخص توده بدنی 0.71 امتیاز بالاتر از افراد غیر مصرف کننده دارند.

این تجزیه و تحلیل همچنین نشان داد که گروهی که بیشترین فلفل قرمز را مصرف کرده بودند، 55 درصد بیشتر از افراد غیرمصرف کننده در معرض خطر چاقی قرار داشتند.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا