آیا خام یا نیمی از کوک مفید است؟

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف تخم مرغ خام یا نیمی از آب برای سلامتی مفید است ، مفید است؟ تخم ها منبع مهمی از پروتئین حیوانی (پروتئین با کیفیت بالا) ، ویتامین ها ، مواد معدنی ، اسیدهای چرب ضروری و آنتی اکسیدان ها هستند.
به گفته ایسنا ، تخم مرغ ها به عنوان یک غذای کامل مواد مغذی در نظر گرفته می شوند. با توجه به ارزش بیولوژیکی بالا ، تقریباً تمام پروتئین موجود در آن توسط بدن استفاده می شود. زرده تخم مرغ سرشار از ویتامین های A ، D ، E ، B1 ، B2 ، Biotin و B2 و سفیده تخم مرغ سرشار از ویتامین B2 است. طبق مطالعات جدید ، تخم های موجود در تخم مرغ ممکن است دارای اثرات ضد میکروبی ، سیستم ایمنی بدن ، ضد سرطان و اثرات ضد فشار خون باشد.
از تخم مرغ ها می توانند تا 5 روز پس از تخمگذار استفاده شوند و در این مدت باید در یخچال نگهداری شوند. در حین پخت ، ساختار پروتئین های موجود در تخم مرغ تغییر می کند. این تغییرات منجر به هضم آسانتر پروتئین تخم مرغ و کاهش بروز حساسیت به تخم مرغ ، به ویژه در کودکان می شود. در حالی که پخت و پز تخم مرغ می تواند برخی از ریز مغذی ها ، چربی ها و آنتی اکسیدان ها را در زرده تخم مرغ تغییر دهد ، توصیه می شود از تخم مرغ در یک تخم مرغ کاملاً پخته شده استفاده شود تا برخی از عوامل بیماری زا موجود در تخم مرغ را که می تواند باعث عفونت و مسمومیت در مصرف کنندگان شود ، از بین ببرد.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین