آیا اعتماد به تاریخ استفاده از کشک/ کشک مایع با ارزش تر است یا یک کشک جامد است؟

سرانجام بههانیدکتر حمید خسراوی ، یک فناوری لبنی ، مشاور و مشاور و مدرس و مدرس صنعت لبنیات ، در یک مصاحبه آنلاین گفت: “از آنجا که کشک رطوبت خود را از ماست از دست داده است ، بنابراین هر 5 گرم از آن ارزش غذایی بالاتری دارد و در کلسیم و پروتئین با ارزش تر است اما در ویتامین های بسیار زیاد نیست.
دلیل طعم ماست چیست؟
اگر در میان کشک های صنعتی مارک های مختلف مراقب باشید ، برخی از کشک ها دارای طعم بسیار دلپذیری و شبیه به کشک های محلی هستند ، اما برخی از کشک ها طعم شبیه به ماست دارند و از نظر طعم کمتری دارند. دکتر خسراوی می گوید: در صنعت تولید کشک ، ماست در طی فرآیند گرما جوشانده و آب را تبخیر می کند. سختned محصول به دست آمده خنک کننده ای است که طعم آن شبیه به ماست است. اما برخی از شرکت های مشهور از کشک محلی یا سنتی و فیلتر شده برای تولید محصول بهتر به همراه ماست استفاده می کنند و از این طریق نوعی کشک مشابه کشک های محلی تولید می کنند. کشک ها در گروه محصولات روشن و بدون مواد نگهدارنده قرار دارند. مقدار نمک در کنه های مایع 2 ٪ و در کشک جامد تا 2 ٪ است.
چه چیزی در مورد تاریخ استفاده از کشک می گوید؟
بسته بندی کلیه محصولات غذایی موجود در بازار ، که بخشی از کشک نیز است ، تاریخ تولید و انقضا است که صرفاً برای زمانی است که هنوز بسته بندی محصول باز نشده است. به عنوان مثال ، ماست دو تا سه هفته تاریخ مصرف دارد ، این تاریخ بی نظیر است که هنوز بسته بندی ما باز نشده است. به محض باز شدن بسته بندی ، ماست باید به خصوص در کمترین زمان ممکن مصرف شود. در مورد کشک ، اوضاع یکسان است. پس از باز کردن ، کشک را نباید برای مدت طولانی در یخچال نگه دارید.
چه موقع باید کشک را دور کنیم؟
علائم پنیر پوسیده شامل تغییر بو ، رنگ و ظاهر رنگدانه های قرمز ، صورتی ، سبز یا سیاه است. البته در برخی از انواع فساد ، فقط سم تولید می شود و علائم رخ نمی دهد. کشک پخت برای زمانی که علائم فساد دیده نشود ضروری است ، اما اگر علائم فساد قابل مشاهده باشد ، کشک غیر قابل استفاده است و باید دور ریخته شود.
پنیر شیشه ای را بجوشانید
کشک های صنعتی نوعی محصول پاستوریزه است و توصیه می شود در یخچال به ویژه در یخچال نگهداری شود. متأسفانه ، برخی از مغازه داران انواع آب پنیر را در قفسه دور از محیط یخچال ذخیره می کنند. از آنجا که اسپورهای مسمومیت در طی فرآیند پاستوریزاسیون از بین نمی روند ، توصیه می شود که آب پنیر که در شرایط نامطلوب نگه داشته می شود به مدت 5 دقیقه در آب جوشانده شود. این امر به ویژه در مورد انواع کشک های شیشه ای صادق است ، که معمولاً به دلیل نوع بسته بندی نسبت به علائم فساد کمتر قابل مشاهده هستند.
۴۷۲۳۲
منبع:خبرآنلاین