سلامت خانواده

آنچه باید در مورد دکلره و رنگ مو بدانیم – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، کیانا روحی گفت: اکسیدان هایی که معمولا بر پایه هیدروژن هستند. پراکسید نقش فعال کننده رنگ مو را دارند و فرمولاسیون آنها باید به گونه ای باشد که باعث حساسیت پوستی نشود.

وی افزود: دکلره منجر به اکسید شدن برخی از اسیدهای آمینه مهم مو، کاهش انسجام الیاف و خشکی و شکننده شدن تارهای مو می شود.

این کارشناس اداره کل فرآورده های آرایشی بهداشتی تصریح کرد: آسیب هایی مانند کاهش ضخامت مو، التهاب و قرمزی پوست سر و تحریک دستگاه تنفسی از جمله عواقب استفاده نادرست از دکلرا است و توصیه کرد این فرآیند تنها با رعایت اصول ایمنی و توسط متخصصان انجام شود.

روحی درباره ویژگی های رنگ موی استاندارد توضیح داد: این محصول باید یکنواخت، همگن و عاری از ذرات حل نشده باشد و PH آن معمولا بین 9 تا 11 باشد.

وی افزود: تیوپ رنگ مو باید در دمای اتاق و به دور از نور و شعله مستقیم نگهداری شود.

روحی گفت: رنگ مو به دو دسته گیاهی و مصنوعی تقسیم می شود و نوع مصنوعی آن به سه صورت موقت، نیمه دائمی و دائمی است. همچنین حداکثر غلظت مجاز آمونیاک در این محصولات 6 درصد است.

وی تاکید کرد: مصرف کنندگان فقط از محصولات دارای مجوز استفاده کنند و از خرید محصولات بدون برچسب اصالت و مشخصات کامل خودداری کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا